Informație-ȘOC! Pesta porcină africană din Teleorman a fost descoperită pe fondul de vânătoare al familiei Dragnea

Informație-ȘOC! Pesta porcină africană din Teleorman a fost descoperită pe fondul de vânătoare al familiei Dragnea

Cei doi porci morți din cauza pestei porcine africane în Teleorman au fost găsiți pe fondul de vânătoare care aparține familiei Dragnea, dezvăluie Cătălin Tolontan pe Tolo.ro său. Acesta este motivul pentru care Petre Daea a declarat la Antena 3 că e posibil ca porcii bolnavi din Teleorman să fi fost „plantați” intenționat, mai scrie Tolontan.

”Eu spun clar că îmi pun semne de întrebare dacă a fost intenţionat, dacă e o nesăbuinţă a cuiva. Organele abilitate vor stabili care e situaţia. Eu îmi pun semne de întrebare şi toţi ne punem semne de întrebare cum pot să ajungă două cadavre în pădure pur şi simplu”, a spus ministrul agriculturii.

Ministrul a dat dispoziții celor din teritoriu să ceară ”sprijinul organelor abilitate pentru a vedea despre ce este vorba. Nu ne putem juca cu asemenea situaţie!”.

 Petre Daea n-a explicat aerul grav și nici de ce are aceste bănuieli.

Pentru că, dacă ar fi spus-o, atunci ar fi fost siliți să dezvăluie ceea ce ascund de câteva zile!

Conform informațiilor Libertatea, cei doi porci domestici, morți de pestă africană, au fost descoperiți pe domeniul de vânătoare al familiei Dragnea.

Este vorba de pădurea de la Slobozia Mândră, iar locul unde au fost găsiți cei doi porci aruncați e chiar în ”rezervația Dragnea”.

Zona este plasată la 19 kilometri în linie dreaptă de ferma de la Salcia, deținută de Valentin Dragnea.

”Raportarea s-a făcut târziu, s-au temut de ceea ce se va întâmpla când se va afla că au fost găsiți porcii exact pe domeniul lui Dragnea”, explică un angajat de la ANSVSA pentru ziar.

De aceea, analizele și comunicarea rezultatelor au fost coordonate de la București, deși în mod normal direcția județeană Teleorman ar fi trebuit să se ocupe de caz.

Domeniul de la Slobozia Mândră a fost dezvăluit ca proprietatea a lui Dragnea jr și apoi a Teldrum în martie 2017, într-o investigație RISE Project.

 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită