Înregistrări-BOMBĂ! Vlad Cosma este INFORMATORUL procurorului Mircea Negulescu! „Eroul” de la Antena 3 era ISCOADA procurorului în tabăra lui Ghiță!

Înregistrări-BOMBĂ! Vlad Cosma este INFORMATORUL procurorului Mircea Negulescu! „Eroul” de la Antena 3 era ISCOADA procurorului în tabăra lui Ghiță!

Realitatea TV a prezentat după miezul nopții mai multe înregistrări cu eroul de la Antena 3, Vlad Cosma, și procurorul Mircea Negulescu. Realitatea anunță că în total sunt aproape 4 ore de înregistrări! Compuse din înregistrări făcute în 5 zile diferite.

În înregistrarea din 31 ianuarie 2017 se vede clar că pesedistul este informatorul procurorului Negulescu. În înregistrare se mai aude o voce. După cum reiese din discuție, Cosma venise în fața celor doi, la sediul DNA Ploiești, să dea raportul! Cosma fusese însărcinat de cei doi să afle amănunte despre locul unde s-ar afla Sebastian Ghiță, care tocmai fugise din țară. Cei trei chiar discută să pună la punct un plan prin care să nu dea de bănuit în anturajul lui Sebastian Ghiță că Vlad Cosma este informatorul lor.

Oameni buni, înregistrările sunt de-a dreptul șocante! Ele au fost aduse la sediul Realitatea TV pe un CD și n-au putut fi editate. Înregistrările vor fi prezentate complet în seara zilei de marți.

Din păcate, Realitatea a difuzat doar câteva minute din înregistrarea făcută în data de 31 ianuarie 2017.

Observație: procurorul Negulescu este în înregistrarea din 31 ianuarie 2017 fix un procuror adevărat. Nu zărghitul prezentat până acum! Dincolo de limbajul colorat, se aude clar că avem de-a face cu un investigator care nu urmărește decât să ajungă la infractori. Dar prin mijloace cât se poate de corecte. Cel mai bine reiese acest lucru în momentul în care îl fentează scurt pe informator când acesta cere lămuriri despre dosarul tatălui său.

Urmează o lovitură fatală pentru Antena 3, RTV și PSD! Amănuntele sunt de-a dreptul incredibile!


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...