Institutul Clinic Fundeni: La acest moment se efectuează percheziții; activitatea institutului se desfășoară normal

Institutul Clinic Fundeni: La acest moment se efectuează percheziții; activitatea institutului se desfășoară normal

Institutul Clinic Fundeni informează că au loc percheziții la sediul instituției, precizând că activitatea unității sanitare se desfășoară normal.

"Vă informăm că la acest moment se efectuează percheziții la Institutul Clinic Fundeni. Activitatea institutului se desfășoară normal", precizează unitatea sanitară.
Procurorii DNA efectuează joi percheziții la patru spitale din Capitală , într-un dosar în care prejudiciul este, până în prezent, de 2,6 milioane de euro, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, au loc percheziții la Institutul Clinic Fundeni, Institutul Oncologic ''Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu'', Spitalul Clinic de Urgență ''Bagdasar Arseni'', Spitalul Clinic de Psihiatrie ''Prof. Dr. Alexandru Obregia''.

Joi dimineață, managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban, declara pentru AGERPRES că la unitatea medicală pe care o conduce nu se derulează nicio percheziție a Direcției Naționale Anticorupție . "Nu este vorba de nicio percheziție la Institutul Clinic Fundeni. Nu m-a informat nimeni", a spus managerul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...