Întâlnirea dintre Iordache și Morar PUTE rău! Inițial, amândoi au MINȚIT!

Întâlnirea dintre Iordache și Morar PUTE rău! Inițial, amândoi au MINȚIT!

Întâlnirea dintre Iordache și Morar pute rău! Pentru că, inițial, amândoi au mințit! Javra de Iordache a spus că a stat zece secunde la masa lui Morar. Că a trecut să salute. Așa a declarat și Morar inițial. Apoi a revenit. Și, fapt foarte grav pentru un om aflat în poziția sa, a recunoscut că Iordache l-a consultat în legătură cu niște acte despre asistenții magistrați de la Curtea Constituțională. Făcând precizarea că n-a vrut să discute subiectul. 

Părerea noastră este că amândoi mint de îngheață apele. Și că sunt premisele clare ale unei încălcări flagrante a statutului celor doi. Amândoi îi cred tâmpiți pe români. Ce dracului de întâlnire întâmplătoare e aia când unul are la el fix niște documente legate de instituția la care lucrează celălalt? Femeia care era la masa cu Daniel Morar este Senia Costinescu, magistrat asistent la Curtea Constitutionala. Ori Morar declară că documentele puse de Iordache pe masă vizau chiar magistrații asistenți!

Declarația lui Florin Iordache:

Preşedintele comisiei parlamentare speciale pentru legile justiţiei Florin Iordache a precizat, pentru News.ro, referitor la fotografia în care apare alături de judecătorul CCR Daniel Morar, că doar s-a oprit să-l salute pe acesta, după ce a mâncat la restaurantul Senatului.

„Fotografia este de astăzi, din restaurantul Senatului. Am luat masa în restaurantul Senatului, iar la plecare, l-am văzut (pe Daniel Morar, n.r.) şi m-am oprit să-l salut. La nivel de 10 secunde, să saluţi o persoană pe care o cunoşti... Care e problema?”, a spus Florin Iordache.

Declarația inițială a lui Morar după ce a apărut prima poză:

„Judecatorul CCR, Daniel Morar, mi-a explicat, în exclusivitate pentru Realitatea TV, cum de s-a întâlnit cu Florin Iordache, cel care conduce comisia speciala pentru legile justitiei. Judecatorul sustine ca a fost o intalnire neprogramata, că nu s-au discutat teme de justiție și nu e niciun motiv pentru speculații”, a relatat jurnalista Ionela Arcan de la RealitateaTV.

"E o fotografie de azi, de la restaurantul Senatului, unde mănânc în fiecare zi. Nu era o întâlnire programată", a spus Daniel Morar și pentru News.ro.

A doua declarație a lui Morar. După ce a apărut și a doua poză:

După ce a apărut și a doua poză, Morar a relatat pentru News.ro că Florin Iordache a venit pur şi simplu la masa sa şi i-a arătat ”nişte înscrisuri”, spunându-i că sunt modificări la statutul magistraţilor asistenţi ai Curţii Constituţionale.

 ”I-am zis că nu ştiu nimic şi că nu sunt implicat. Discuţia a durat două, trei minute şi cu asta, basta. Este restaurantul Senatului, în care mâncăm în fiecare zi. El a deschis un dosar, dar credeţi-mă că nu am înţeles exact ce, nu deschid discuţii. Nu stiu, cert e că spunea că privea statutul magistraţilor asistenţi ai Curţii Constituţionale. Nu m-am uitat peste documente, pot să merg şi la testul poligraf”, a precizat Morar pentru News.ro.
 
Daniel Morar a spus că, dacă ar fi fost fotografiat cu jumătate de oră mai devreme, ar fi fost surprins când dădea mâna cu Eugen Nicolicea, pentru că stăteau la aceeaşi coadă la restaurant.


 





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…