Ioana Cosma, o nouă emisiune după ce a fost concediată de PRO TV. Debutează pe 1 martie

Ioana Cosma, o nouă emisiune după ce a fost concediată de PRO TV. Debutează pe 1 martie

Prezentatoarea Ioana Cosma și-a găsit angajament după ce a fost dată afară de PRO TV, după ce șefii au hotărât să scoată din grilă emisiunea „Ora Exactă în Sport”. Jurnalista revine în prim-plan la o emisiune de sport, de data aceasta în mediul online, la publicația Fanatik.

După o carieră la PRO TV, Ioana Cosma a ajuns în mediul online. Foto Facebook

Ioana Cosma va colabora în noua ipostază cu Leo Badea, producătorul cu care lucra și la emisiunea pe care o modera la PRO Arena. Noua emisiune va debuta la 1 martie.

„Am cea mai frumoasă meserie din lume, sunt norocoasă că lucrez în această zonă, că pot să mă bucur zilnic de ceea ce îmi oferă sportul. Așa că n-am putut să stau mult timp departe și mă întorc la dragostea dintâi, dintotdeauna, trecută, prezentă și viitoare. De la 1 Martie (...) vă aștept la «Fanatik Superliga».

Mă bucur că fac echipă cu fostul și noul meu coleg Leonard Badea, cu care lucrez de peste 20 de ani. Sunt chiar fericită”, a spus jurnalista.

Ioana, în lacrimi la ultima emisiune pe care a moderat-o la PRO Arena

Ioana, în lacrimi la ultima emisiune pe care a moderat-o la PRO Arena

Ultima ediţie a emisiunii „Ora exactă în sport”, în care pe prezentatoare au podidit-o lacrimile, a fost difuzată de PRO Arena în data de 5 februarie 2023, apoi a fost înlocuită cu serialele de comedie „Familia Bundy” și „Seinfeld”.

Deși s-a vorbit despre faptul că va ajunge la Prima, unde va lucra alături de Radu Banciu, până la urmă Ioana Cosma s-a reorientat și a ajuns la Fanatik.

Imediat după ce s-a anunțat că va fi dată afară de la PRO, Ioana Cosma a postat câteva cuvinte pe Facebook, dar a și discutat cu câțiva dintre cei care au comentat postarea sa. „Ne gândim, analizăm și acționăm! Cam așa face și CFR Cluj. Avem un nou lider, dar posibil să avem aceeași campioană. E o decizie a companiei, nu e nicio dramă”, a fost mesajul prezentatoarei pe contul său.

Ioana era cel mai experimentat membru al redacției de sport de la PRO TV, activând în trust de peste 20 de ani, ca reporter, realizator și prezentator.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 VIDEO Imagini greu de privit cu patronul chinez și angajații săi africani...