Jandarmeria, apel la manifestanți: Am primit imagini și înregistrări; dacă dețineți materiale, vă rugăm să le puneți la dispoziție

Jandarmeria, apel la manifestanți: Am primit imagini și înregistrări; dacă dețineți materiale, vă rugăm să le puneți la dispoziție

Jandarmeria Română mulțumește celor care au protestat pașnic și au respectat indicațiile forțelor de ordine, arătând că a primit imagini și înregistrări care vor fi folosite pentru identificarea și sancționarea, conform legii, a tuturor celor care au comis în Piața Victoriei acte de tulburare gravă a ordinii publice, precum și acte de violență.

* LIVE UPDATE Protestul din fața Guvernului s-a încheiat. Jandarmii au confiscat sticle incendiare, petarde și torțe. 20 de persoane au fost reținute (FOTO/VIDEO)

* Poliția Capitalei: Peste 60 de persoane, conduse la audieri, după incidentele de la protest

''Mulțumim tuturor acelora care au multiplicat mesajele Jandarmeriei, cetățenilor care au protestat pașnic și au respectat indicațiile forțelor de ordine, sprijinindu-le astfel în acțiunile de asigurare și restabilire a ordinii și siguranței publice, la nivelul Capitalei. Am primit numeroase imagini și înregistrări din partea cetățenilor care au fost prezenți ieri în Piața Victoriei, pe care le vom folosi pentru identificarea și sancționarea, conform legii, a tuturor celor care au comis acte de tulburare gravă a ordinii publice, precum și acte de violență'', se arată în mesajul Jandarmeriei Române.

Jandarmeria face apel la cei care dețin înregistrări să le trimită la adresa de e-mail: op_jr@mai.gov.ro sau pe suport electronic pe adresa instituției (strada Jandarmeriei, nr. 9-11, sector 1, București).

''În situația în care transmiteți pe e-mail, puteți încărca materialele prin site-urile de transfer disponibile pe internet.Vă rugăm să distribuiți acest mesaj!'', mai scrie Jandarmeria.

Poliția Capitalei a anunțat, joi, că peste 60 de persoane au fost conduse la audieri, după incidentele violente de la protestul care a avut loc miercuri seară în Piața Victoriei. În prezent, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro