Japonia - Spania. "Niponii" câștigă spectaculos cea mai dificilă grupă după ce au învins Germania și Spania

Japonia - Spania. "Niponii" câștigă spectaculos cea mai dificilă grupă după ce au învins Germania și Spania

Răsturnări spectaculoase de situație au avut loc în grupa E. După ce înainte de startul Mondialului Spania și Germania porneau ca favorite, Japonia a reușit să câștige grupa E.

Japonia - Spania 2-1 Foto EPA

Japonia și Spania merg împreună în optimi la capătul unui meci spectaculos. Spaniolii au deschis rapid scorul în minutul 11 și se anunța o victorie facilă pentru formația antrenată de Luis Enrique. Acest rezultat o avantaja și pe Germania care trebuia doar să învingă Costa Rica pentru a-și asigura poziția secundă în grupa E.

Niponii au demonstrat încă o dată că victoria cu Germania din debutul Mondialului din Qatar nu a fost o simplă coincidență. În repriza secundă, japonezii au revenit în joc și au întors scorul în doar 3 minute. Doan a restabilit egalitatea în minutul 48. Tanaka a punctat pentru niponi readucându-i în calcul pentru calificare.

Japonia și-a jucat șansa până la final și a obținut calificarea de pe prima poziție, după victoria împotriva Spaniei cu același scor ca în primul meci în care i-au învins pe nemți, 2-1.

Pentru iberici a fost o înfrângere cât o victorie deoarece, surprinzător, acest rezultat îi ajută să scape de Germania încă din grupe și să întâlnească un adversar mai facil în optimi, Maroc.

În optimile de finală, Japonia va întâlni Croația, pe 5 decembrie, de la ora 17:00. De cealaltă parte, Spania va juca cu câștigătoarea grupei F, Maroc, pe 6 decembrie, de la ora 17:00.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante