La Trump Tower nu au fost amplasate microfoane, dar Trump putea fi supravegheat "prin alte mijloace" (oficial)

La Trump Tower nu au fost amplasate microfoane, dar Trump putea fi supravegheat "prin alte mijloace" (oficial)

Președintele Comisiei din Camera Reprezentanților care supervizează activitatea serviciilor de informații a afirmat luni că la reședința din Trump Tower a lui Donald Trump nu au fost amplasate dispozitive de ascultare, dar a adăugat că e posibil ca în cazul actualului președinte să fi fost folosite alte metode de supraveghere, transmit Reuters și CNN.

"Ca să fie clar, știm că nu au existat dispozitive de ascultare la Trump Tower. Există însă posibilitatea ca alte metode să fi fost folosite pentru monitorizarea președintelui Trump și a asociaților lui", a spus republicanul Devin Nunes, președintele Comisiei permanente speciale pentru serviciile de informații din Camera Reprezentanților.

Nunes a făcut afirmația în deschiderea unei audieri având drept temă implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016.

Republicanul a mai spus că "numeroși" actuali și foști oficiali americani au dezvăluit informații clasificate și că forul pe care îl conduce urmărește identificarea și aducerea lor în fața justiției.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…