Lais Ribeiro, aleasă să prezinte "Fantasy Bra", sutienul în valoare de 2 milioane de dolari

Lais Ribeiro, aleasă să prezinte "Fantasy Bra", sutienul în valoare de 2 milioane de dolari

Top modelul brazilian Lais Ribeiro a fost aleasă să prezinte "Fantasy Bra", celebrul sutien lansat în fiecare an cu prilejul Victoria's Secret Fashion Show, relatează online ziarul spaniol ABC.

Sutienul denumit "Champagne Nights Fantasy Bra" are o valoare de 2 milioane de dolari (aproximativ 1,7 milioane de euro), cântărește 600 de carate și este o combinație de diamante șlefuite manual, safire galbene și topaze albastre. Au fost necesare 350 de ore de muncă pentru a elabora această opera de artă alcătuită în total din 6.000 de pietre prețioase.

Lais calcă pe urmele altor top-modele alese de Victoria Secret să prezinte prețiosul sutien, printre care Gisele Bundchen, Candice Swanepoel sau Adriana Lima, care au defilat pe podium purtând această minunată operă de artă.

Victoria's Secret Fashion Show 2017 va avea loc la Shanghai, în China, la Mercedes Benz Arena, o sală cu o capacitate mult mai mare decât precedentele care au găzduit celebrul spectacol în anii anteriori. La spectacolul de anul acesta se așteaptă ca Bella Hadid, celebra Angel's Secret, să execute o acrobație aeriană.

Jasmine Tookes a fost fericita aleasă anul trecut pentru a prezenta cel mai scump sutien din lume. Estimat la 3 milioane de dolari "Fantasy Bra 2016" a fost creat de maestrul Eddie Borgo și împodobit manual de bijutierii Aziz și Walid Mouzannar.

Sutienul era alcătuit din 9.000 de pietre prețioase, printre care se numărau diamante de peste 450 de carate și smaralde montate în aur de 18 carate. Pentru elaborarea prețiosului sutien la care a lucrat bijutierul Borgo și echipa sa a fost nevoie de șapte luni, mai precis de 700 de ore de muncă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?