Liga I: FCSB - AFC Astra Giurgiu 1-1

Liga I: FCSB - AFC Astra Giurgiu 1-1

Echipa FCSB a terminat la egalitate cu Astra Giurgiu, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, pe ''Arena Națională'' din București, într-un meci din etapa a șasea a Ligii I de fotbal.

Oaspeții au deschis rapid scorul, prin Romario Moise (7), vicecampioana egalând după pauză, prin Eddy Harlem Gnohere (64).

La FCSB nu au evoluat în acest meci mai multe piese de bază, Pintilii, Alibec, Momcilovic, Junior Morais, Budescu, Enache, în timp ce Filipe Teixeira s-a accidentat și a fost înlocuit după 8 minute de joc. În schimb, au debutat, din postura de titulari, Romario Benzar și Dragoș Nedelcu, transferați săptămâna aceasta de la FC Viitorul.

Echipa antrenată de Nicolae Dică a dominat jocul, pe un gazon foarte prost, și-a creat multe ocazii de gol, dar nu a reușit să obțină victoria.

Nedelcu (25) și Gnohere (35, 39, 78 — bară, 89) au ratat ocazii de gol pentru echipa gazdă, iar fundașul Piotr Polczak (Astra) a fost aproape de autogol (64). FCSB a trimis mingea în plasă prin Cătălin Golofca (72), dar golul a fost anulat pentru o presupusă poziție de ofsaid.

Astra a mai avut o singură situație notabilă de gol, în min. 45+2, prin Filip Mrzljak.

Astra a terminat jocul în zece oameni, după ce Alexandru Ioniță a primit două cartonașe galbene în decurs de câteva secunde (83).

La meci au asistat 6.085 spectatori.

FCSB a terminat la egalitate, 1-1, ultimele trei meciuri jucate pe Arena Națională, dar rămâne neînvinsă în acest debut de sezon.

FCSB va juca marți seara în deplasare cu Sporting Lisabona, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Astra este și ea neînvinsă de patru etape, în care a obținut două victorii și două egaluri.

FCSB — AFC Astra Giurgiu 1-1 (0-1), ''Arena Națională'' — București
Au marcat: Eddy Harlem Gnohere (64), respectiv Romario Moise (7).
Cartonaș roșu: Alexandru Ioniță II (Astra, 83).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitri asistenți: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Vladimir Urzică (Piatra Neamț); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (București)
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamț) — CCA, Adrian Ionescu (București) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /