Madonna a pus ochii pe o clădire istorică din secolul al XIX-lea pentru a se muta la Lisabona

Madonna a pus ochii pe o clădire istorică din secolul al XIX-lea pentru a se muta la Lisabona

După ce și-a petrecut marea parte a verii la Lisabona, cântăreața americană Madonna s-a lansat în căutarea unei reședințe în capitala portugheză și a pus ochii pe o clădire istorică, din secolul al XIX-lea, unde în trecut se organizau recepții diplomatice, relatează EFE.

Viitorul cămin al reginei pop ar putea fi, potrivit ultimelor informații, un imobil luxos de patru etaje din exclusivistul cartier Lapa, rezervat doar celor cu dare de mână. Este vorba de un imobil care timp de două decenii a fost reședința ambasadorului Marii Britanii la Lisabona, potrivit presei portugheze.

Proprietatea de circa 7.000 de metri pătrați include o anexă separată care îndeplinește funcția de garaj — de 20 de locuri — și o grădină imensă cu vedere la fluviul Tajo, ideală pentru petrecerile în aer liber și protejată de privirile curioșilor de un zid înalt.

În total, imobilul de patru etaje și șapte săli de baie ar avea prețul de circa 7,5 milioane de euro, deși, potrivit unor surse, proprietarii nu ar dori să vândă și ar negocia în schimb cu vedeta o chirie de circa 40.000 de euro pe lună.

În așteptarea reședinței ideale, Madonna a rezervat cea mai bună suită la hotelul Pestana din cartierul Alcantara, pe malul fluviului Tajo. Suita are două saloane, un dormitor și o terasă de 33 de metri pătrați. Aici au fost găzduite personalități ca fostul președinte american Bill Clinton sau cântărețul Prince.

Include de asemenea posibilitatea de a dispune de propriul majordom, de o limuzină și un bucătar șef personal, totul pentru 2.700 de euro pe noapte.

Se pare că nu este singura artistă care investește într-o reședință la Lisabona, având în vedere că în capitala portugheză și-au cumpărat case actorii Monica Bellucci, sau Michael Fassbender.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Zvon...

5 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată