Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi: Până la ora 1:05 au fost consultaţi peste 80 de pacienţi; 99% - nevaccinaţi

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi: Până la ora 1:05 au fost consultaţi peste 80 de pacienţi; 99% - nevaccinaţi

Noaptea de vineri spre sâmbătă a fost una "de foc" la Spitalul de Boli Infecţioase "Sf. Parascheva" din Iaşi, a declarat managerul instituţiei, dr. Florin Roşu, având în vedere că până la ora 1,05 au fost consultaţi 80 de pacienţi, peste 99% fiind nevaccinaţi anti-COVID.

Potrivit medicului, curtea Spitalului de Boli Infecţioase a fost plină de ambulanţe şi autospeciale ISU-SMURD cu pacienţi, fapt rar întâmplat.

"A fost o noapte de foc. În curtea spitalului puteau fi observate ambulanţe şi autospeciale ISU care aşteptau, monitorizând permanent pacienţii, consultul de specialitate în cadrul spitalului nostru. Până la ora 1,05, au fost consultaţi peste 80 de pacienţi, iar jumătate dintre aceştia au necesitat internare şi iniţierea tratamentului de specialitate. Am fost alături de colegii din spital, atât cei care au asigurat garda pe specialitatea de boli infecţioase, cât şi cei care îngrijesc pacienţii în cele două terapii intensive. Coordonând activitatea medicală, am concluzionat cu dezamăgire că aceşti pacienţi care au ajuns la noi fac parte în proporţie de peste 99% din categoria persoanelor nevaccinate", a spus managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi. AGERPRES/(A - autor: Daniela Malache, editor: Andreea Rotaru, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...