Manechinul Cara Delevingne dezvăluie de ce a părăsit lumea modei în favoarea carierei de actriţă

Cara Delevingne a dezvăluit într-un articol publicat pe blogul Motto, de ce a părăsit lumea modei, deşi a activat ca model de la vârsta de 16 ani, obţinând recunoaştere internaţională, precizând că în prezent doreşte să se ocupe de actorie, întrucât asta o face fericită, informează contactmusic.com.

Manechinul Cara Delevingne dezvăluie de ce a părăsit lumea modei în favoarea carierei de actriţă (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

După ce şi-a început cariera la 16 ani lansându-se pe marile podiumuri ale lumii, modelul britanic Cara Delevingne a renunţat la modeling în favoarea actoriei.

Fotomodelul britanic Cara Delevingne a explicat de ce a optat pentru decizia de a părăsi lumea modei, în ciuda faptului că este una dintre cele mai apreciate fotomodele. În ultimul timp, manechinul în vârstă de 23 de ani şi-a mutat atenţia de la lumea podiumului pentru a-şi făuri o carieră în domeniul actoriei, iar în curând va putea fi văzută pe marele ecran interpretând-o pe Enchantress din filmul ,”Suicide Squad”, inspirat din benzile desenate care poartă acelaşi nume.

Într-o postare pe blogul Motto, Delevingne a scris: ”Am devenit model când aveam 16 ani. Sorţii erau împotriva mea. La o înălţime de 1,73, eram mai scundă decât marea parte a fetelor din domeniu. Cu toate aceastea, am zis să încerc, şi aşa cum am procedat cu mare parte a lucrurilor din viaţa mea, nu am renunţat.”

”Rapid, m-am lăsat pradă procesului de validare din partea industriei. Simţeam că am nevoie de aproparea tuturor. Ca rezultat, am pierdut din vedere persoana mea şi fericirea mea, şi succesul personal. Cred că totul provenea dintr-un sentiment înrădăcinat ca oamenii să mă placă şi să mă iubească.”, a scris fotomodelul şi actriţa.

Delevingne a declarat că după ce timp de ani de zile în care s-a simţit o dezamăgire constată pentru cei din jur s-a întrebat brusc: ”Ia stai puţin, ce încerc că fac? Pentru cine fac asta? De-a lungul timpului, mi-am dat seama că munca pentru a-i mulţumi şi a căpăta aprobarea celor din jur nu este cel mai important lucru. Da, cariera ta este foarte importantă - dar nu este cea mai importantă. Desigur că eram mândră de realizările mele, dar nu eram fericită cu adevărat. Aveam aproape 20 de ani şi eram model de mai mulţi ani. Punctul meu de vedere s-a schimbat...şi eu m-am schimbat. Ştiam că trebuia să-mi reevaluez viaţa şi scopurile în vederea viitorului meu. Nu voiam să îmi displacă moda sau succesul meu. Acest proces nu s-a petrecut peste noapte, dar a fost imperativ pentru mine să-mi păstrez integritatea.”, a mărturisit supermodelul.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?