MApN: Un militar din cadrul Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer 'Nicolae Dăscălescu' a suferit un accident prin electrocutare

MApN: Un militar din cadrul Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer 'Nicolae Dăscălescu' a suferit un accident prin electrocutare

Un militar din cadrul Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer ''Nicolae Dăscălescu'' a suferit un accident prin electrocutare, vineri, în jurul orei 18,00, în stația CFR Chiajna, informează MApN printr-un comunicat transmis AGERPRES. Potrivit sursei citate, militarul, care a suferit arsuri în zona mâinii și piciorului stâng, este conștient și în stare stabilă, fiind transportat la un spital din Capitală pentru investigații medicale și tratament de specialitate.

''Sublocotenentul Lucian Enache îndeplinea funcția de șef al dispozitivului însărcinat cu paza unui transport de tehnică militară, pe calea ferată. Pe timpul staționării în stația Chiajna, ofițerul a executat o verificare la tehnica îmbarcată, în apropierea liniei de înaltă tensiune, fiind surprins de descărcarea unui arc electric. Echipaje ale ISU București-Ilfov au intervenit în scurt timp și i-au acordat primul ajutor. Militarii transportau tehnica de rachete sol-aer către Poligonul de trageri de la Capu Midia, pentru a participa la un exercițiu de antrenament cu trageri de luptă. O comisie a Statului Major al Forțelor Aeriene se află la fața locului pentru a cerceta cauzele producerii evenimentului'', precizează MApN. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

2 Inspector ITM către un patron: „Boule, s-gi p-la” / „Bă, mu-e, să te f-t în gură, analfabetule, milionarule în Euro!”

3 Ungaria tace și face...

4 „Și beat și treaz, Piedone nu candidează nici la președinție, nici la Primăria Capitalei. Punct. Așa să-mi ajute Dumnezeu”

5 Generalul(r) Virgil Bălăceanu, avertisment care dă fiori...