Marius Șumudică, cerut de urgență la FCSB. E singurul care poate scoate echipa din mediocritate

Marius Șumudică, cerut de urgență la FCSB. E singurul care poate scoate echipa din mediocritate

FCSB a pornit bine în din campionat, dar în Europa s-a oprit repede, cum a dat de o echipă mai acătări, Nordsjaelland. Suporterii vicecampioanei cred că singura soluție pentru a scoate echipa din mediocritate și repetarea performanțelor din trecut este aducerea lui Marius Șumudică.

Marius Șumudică, antrenorul-spectacol. Foto Sportpictures

„Să vină Șumudică și să le scoată jucătorilor figurile din cap”, a scris un fan FCSB, care a fost completat de un altul: „Ar fi prea frumos să vină Șumudică”. „Hai că vine Șumi după meciul ăsta! Ne trebuie un antrenor adevărat”, a postat un alt suporter pe grupul de discuții al susținătorilor FCSB. „Să nu uităm că Șumi a cam câștigat meciurile în România, inclusiv antrenând la Chiajna. Cei mai buni antrenori români sunt Petrescu și Șumudică”, a fost concluzia acestora.

Au fost aproape de a bate palma

Relația dintre Gigi Becali și Marius Șumudică este destul de bună, cei doi încercând să colaboreze în mai multe rânduri. Patronul FCSB a declarat în urmă cu câteva săptămâni că Elias Charalambous va pregăti echipa până la finalul anului, dar că Șumi va fi antrenorul roș-albaștrilor în viitor.

„Charalambous va fi antrenorul FCSB-ului până la finalul anului! Poate peste doi ani va veni Șumudică la FCSB. Acum e Charalambous. El ce a spus este adevărat! L-am vrut de două, chiar de trei ori. Am stabilit, trebuia doar să semneze și după aia s-a dat la fund. A recunoscut și el.

Botoșani e în pole-position

Când am stabilit tot, el a invocat suporterii, dar eu deja vorbisem cu fanii de la FCSB. Și ei erau de acord! Fac toate, dar nu supăr suporterii. S-au întâmplat atât de multe și au fost loiali. Nu fac ceva împotriva lor! Dar pe banii mei, eu comand. Șumudică a demonstrat când a luat campionatul cu Astra. Giurgiu nu mai ia campionatul în viața lor. Eu atunci știu ce a făcut, nu în Turcia”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Însă, dacă nu se va decide repede , patronul FCSB îl poate pierde iar pe Marius Șumudică: „Cred că pleacă antrenor la Botoșani. E cea mai bună variantă pentru el și pentru Botoșani.. Știe și cu șmecheria, și cu ciocolata, și cu biciul. Ar fi fraier dacă nu se duce”, a declarat fostul arbitru Adrian Porumboiu, convins că rapidistul va prelua în curând echipa de pe ultimul loc din Superliga.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?