Meciul dintre Universitatea Cluj și U Craiova 1948 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1

Meciul dintre Universitatea Cluj și U Craiova 1948 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1

Cea mai spectaculoasă fază a meciului s-a petrecut în minutul 49 când oltenii au ratat 4 ocazii uriașe la aceeași fază.

Moment din „epopea” celor 4 ratări din minutul 49. Foto: Captură video

Meciul dintre Universitatea Cluj și U Craiova 1948, din Superligă, s-a tranșat în prima parte a partidei, când fiecare dintre echipe a marcat un gol. Gazdele au deschis scorul în minutul 28, după autogolul lui Radu Negru, iar U Craiova 1948 a egalat în prelungirile primei reprize, după execuția superbă a lui Gabi Iancu, din lovitură liberă.

Cea mai spectaculoasă fază a meciului s-a petrecut însă în minutul 49, când oltenii au avut șansa de a prelua conducerea, dar au ratat 4 ocazii uriașe de gol la aceeași fază. Astfel, în acel moment, Craiova avea o mulțime de oameni în careul lui Gorcea, asta pentru că fusese un corner înainte la poarta ardelenilor. Huyghebaert a adus din nou mingea în careu cu o pasă excelentă pentru Iancu. Acesta a scos mingea în centrul careului, la 8 metri, de unde Bahassa a încercat să-l execute pe Gorcea cu un șut la colțul lung deviat și de Chițu. Goalkeeperul lui U s-a opus. Mingea respinsă de Gorcea a ajuns la Duarte. Din fața porții, portughezul ar fi marcat dacă nu intervenea providențial, la sacrificiu, în ultimul moment, Alex Chipciu, care a deviat balonul în bară. Apoi, mingea a ricoșat la Marquet. Belgianul a venit din viteză și a șutat în picioarele aceluiași Gorcea. În fine, ultima încercare i-a aparținut lui Asamoah. Micuțul mijlocaș al lui Croitoru a reluat din cădere spre poarta lui Gorcea, el l-a țintit de fapt pe Duarte, din al cărui piept mingea s-a dus pe lângă poartă. Întrucât Duarte se afla în poziție de ofsaid acum, golul ar fi fost anulat dacă balonul intra în poartă.

Gazdele au avut două bare, prin Ely Fernandes (35) şi Alex Chipciu (59), iar craiovenii au trimis o dată mingea în bară, prin Andre Duarte (49). De asemenea, în min. 9, la o minge trimisă de Ioan Filip, Robert Popa a respins mingea din apropierea liniei porţii, dar arbitrajul video a decis că balonul nu a depăşit linia porţii cu întreaga circumferinţă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria