Mic curs de macroeconomie pentru Dragnea, de Dan Alexe

Mic curs de macroeconomie pentru Dragnea, de Dan Alexe

Jurnalistul Dan Alexe i-a adresat lui Liviu Dragnea următoarea postare pe Facebook, în urma comentariului liderului PSD despre aurul BNR:

Mic curs de macroeconomie pentru Dragnea:

Zice Dragnea, candid: — “De ce trebuie să stea aurul românesc în afara ţării? De ce să stea afară? Dacă stă în în seifurile Băncii Naţionale, în România, nu mai este o garanţie? (…) De ce să nu vină aurul în România?”

Uite, Dragneo, de ce: Tu când dădeai de băut pe datorie la birt îți mai lăsa omul un ceas, o verighetă, un cercel. Cum te-ai fi uitat la unul disperat, cu buza crăpată, care îți arăta verigheta și-ți zicea să-i dai să bea, dar verigheta rămâne la el. Cică:

-- “De ce trebuie să stea verigheta în afara casei mele? De ce să stea afară? Dacă stă în sertarul meu nu mai este o garanţie? (…) De ce să nu țin eu verigheta? Hai, dă-mi să beau pe ea.”
 


 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...