Ministrul Tătaru, ironizat de medici după angajarea unei cântăreţe de 24 ani la Sănătate. „Nu ştiţi voi ce ştie Nelu“

Ministrul Tătaru, ironizat de medici după angajarea unei cântăreţe de 24 ani la Sănătate. „Nu ştiţi voi ce ştie Nelu“

Mai mulţi medici l-au ironizat pe Ministrul Sănătăţii în mediul online când au aflat că proaspăta angajată va fi cea care va monitoriza spitalele regionale din România, scrie Adevărul .

Codruţa Elena Filip, în vârstă de 24 de ani, a fost angajată ca şi consilier debutant la Ministerul Sănătăţii în urma unui interviu. Tânăra va lucra la Direcţia de Monitorizare şi Implementare a Spitalelor Regionale din România. 

Codruţa Filip nu are nicio legătură cu medicina. În ultimele luni, tânăra a cochetat cu muzica şi chiar a avut mai multe apariţii la diverse posturi de televiziune în calitate de cântăreaţă, dar şi de parteneră a interpretului de muzică populară, Valentin Sanfira. 

După ce au aflat cine este proaspăta angajată de la Ministerul Sănătăţii, medicii din toată ţara au reacţionat imediat, iar cei mai mulţi dintre ei l-au ironizat pe Nelu Tătaru.
„Văd lumea scandalizată că Nelu a pus fără concurs (nu cum făcea ciuma roşie, prin angajare directă şi fără testarea cunoştinţelor) o fătucă de 24 de ani, cântăreaţă şi modelă, să se ocupe de spitalele regionale! Lume, ce-ai?! Păi, fii antenă:
1. Spitalele alea nu se fac, deci fata asta nu e nici un pericol pentru sănătatea naţiunii. Stai tranchila.
2. Ce era Napoleon Bonaparte la 24 de ani, aaa?! Exact: general! Inculţilor. Deeeci, ce tot măcăniţi ca are 24 de ani?! Nu ştiţi voi ce ştie Nelu. El o are sub....ochi.
3. Cum il cheama pe Nelu? Aaa?! Exact: TĂTARU! Unde e născută fata asta? În TĂTĂRUŞI! Vedeţi, măi, că sângele apă nu se face?! 
4. Unde ziceaţi că s-a născut Ştefan cel Mare? Şi ce a făcut el, mai exact, la Lipnic?! Hai să vă vad....", a scris doctorul Marian Stamate, medic la Spitalul Clinic Colţea.
Colegii au reacţionat folosind acelaşi ton ironic: „A învins tătarii. Tătari avem. Stefan cel Mare ne lipseşte... O fi talentată!... Da, dar Napoleon Buonaparte, italian de origine din Corsica, a pornit de jos, şi a parcurs toate etapele până la rangul de general şi ulterior mareşal... şi credeţi că fătuca asta nu? Oho, cred că are experienţă de 10 ani... când îi trece vârsta, îi trebuie un job de bază... zic că împuşcă 2 iepuri deodată!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de medici.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...