„Miss Teracotă”/„N-ai cum să faci dintr-o țărancă amărâtă o doamnă! Niciodată!”

„Miss Teracotă”/„N-ai cum să faci dintr-o țărancă amărâtă o doamnă! Niciodată!”

Cristina Șișcanu a devenit din nou ținta ironiilor pe internet. Un grup numit „Pamflet Media Influencer” a devenit viral, iar acolo internauții vorbesc despre vestimentația, atitudinea și diverse acțiuni ale vedetelor românești. Cristina Șișcanu nu a reprezentat excepția de la regulă, deoarece a creat mari controverse în urma postării pe Facebook-ul ei a unui videoclip în care ea apare intrată cu picioarele în apa mării. Problema a fost geanta la care nu a renunțat în timpul filmării, iar de aici până la o serie de critici ale internauților a mai rămas doar un pas.

„Dar ce utilitate are geanta în mijlocul valurilor?” – a fost curiozitatea unei internaute, iar o alta a răspuns de îndată: „Să vadă lumea că are”

„A cumpărat-o de la marocani”, „Are rogojină în ea”, Îi mai lipseau tocurile și pălăria. Cum să mergi la plajă cu așa geantă? Jesus, câte una… bubuie!”, „N-ai cum să faci dintr-o țărancă amărâtă o doamnă! Niciodată!”, Neamul prost se cunoaște de la distanță. A dat de niște bani și gata, e împărăteasă”, „Miss Teracotă”, „N-ai fost gimnastă la viața ta, calmează-te bre, că lovești oamenii pe acolo.

„I-a fugit piciorul”, „Geanta și-o pune în cap să nu o bată soarele”, „Dărâmă omul băi frate, să își scoată ea cracul”, „Mătușa aia care vrea să își oftice prietenele casnice care nu au plecat în vacanță la bulgari și merg tot la mare în România”, au spus internauții după ce au văzut clipul cu Cristina Șișcanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

2 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

3 Tolontan, articol prin care îngroapă mitul Nicușor Dan... Ce dezvăluie cunoscutul jurnalist...

4 VIDEO Voi ascultați ce spune Armand Goșu despre Rusia și complicitățile cu anumite țări?

5 Foarte interesante amănunte...