No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea/Pandele”

No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea/Pandele”

No comment: Ce scrie  Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea/Pandele”

„Am văzut că după apariția primului volum din ,,Spovedania Lui Rizea” ,,toți mafioții-fătălăi s-au ascuns sub pat “așa cum plastic s-a exprimat în intervenția sa din data de 5 mai 2020 Dănuța Budeanu, care tot atunci ne promisese că va ,,dezvolta” acest subiect în weekendul următor ! Dar ce să vezi ? STUPOARE ,Dănuța Budeanu celebra guralivă și-a inghițit și ea limba și s-a băgat sub pat alături de iubi generalul SRI Adrian Ciocîrlan care i-a pus ,,frână” ,spunându-i să nu ,,dezvolte” subiectul cu această ,,Spovedanie “ pentru că așa s-au înteles toți mafioții-fătălăi între ei ,așteptând să se aștearnă tăcerea și să ,,moară” subiectul…în speranța că nimeni nu va mai vorbi de dezvăluirile infractorului fugar Rizea !

Ce nu au înțeles ei,Șmecherii care conduc din umbră România e, că indiferent câți ziariști vor plăti ca să nu scrie, dezvăluirile vor continua iar românii nu vor mai putea fi prostiți în continuare chiar dacă televiziunile unor ,,SUGATIVE “ de la bugetul statului ca Sebastian Ghiță și Dan Voiculescu au instituit OMERTA pe ,,Spovedania Lui Rizea” și nu vor să arate,, mocirla” în care această țară se afundă pe zi ce trece…

Păi bine măi Dănuța ,unde ți-e curajul ? Măi Șmechero care dai tu lecții luându-i de fraieri pe toți ,tu care vezi doamne faci pro bono toate ,,Verdictele”, de ce nu ne spui ce ,,cașcaval” halești de la Primăria Capitalei prin semnătura prietenei tale parvenită în București ,Gabriela Firea( de care vom vorbi pe larg într-un capitol separat) ?

Între timp văd că mafioții –fătălăi și-au obligat nevestele să-și închidă conturile de facebook și de instagram ,în speranța că nu o să-i mai pot devoala cu viața de huzur în care trăiesc pe banii fraierilor de români care muncesc și își plătesc taxele ! E jale mare în rândul închipuitelor Dive de Dâmbovița care abia așteptau și ele să posteze ceva din vacanța exotică de după COVID 19 și ,,Spovedania Lui Rizea” tocmai le-a stricat planul …

Apropo Dănuța, pe când un Verdict în care să ne povestesti de tatăl tău infractor-șpăgar Adrian Guțilă,acesta fiind nominalizat într-un raport al Organizației Națiunilor Unite ( ONU), că la inceputul anilor 2000 ar fi mituit anumiți oficiali ai guvernului irakian condus de Saddam Hussein ,încălcând și embargoul impus Irakului de către Statele Unite ale Americii ? De asta ți-e rușine să porți numele lui TATI, măi puiuț de infractor? Deci până la urmă ești și tu una de-a noastră?! Welcome to the criminals club!

Ce blestem pe capul tău Dănuțo: să treci de la un nume de infractor-șpăgar Guțilă la un nume de infractor-șantajist si violator(asa cum v-am dovedit în capitolul precedent ) Budeanu! Sfatul meu: ia-l repede cu acte pe iubi generalul SRI Adrian Ciocîrlan și astfel mai scapi de trecutul care te urmărește… dar ia-l repede cât mai e activ mafiotul-fătălău că s-ar putea din câte am înțeles, să treacă în rezervă în perioada următoare…

În sfârșit am aflat cum ai ajuns să-ți faci tu ,,Verdictul” la acest site de știri politice :

De ce nu ne spui că de fapt site-ul ,,Știri pe surse” este în realitate proprietatea cuplului Firea-Pandele ,ziaristul Iosif Buble rămânând doar cu numele pentru a gestiona în continuare șpăgile pe care și le ia de la politicienii care vor să apară și ei acolo cu un comunicat de presă sau cu o declarație politică ?!

Așa cum făcea și cu mine Iosif Buble,zis Ioșka pentru ,,plătitori”, căruia îi dădeam lunar 1000 ron ,pentru mediatizarea acțiunilor mele politice în cei 8 ani de zile ca parlamentar ! Totul fără factură,fără chitanță ,Buble încasând banii cash așa cum face și azi de la aproximativ cei 100 de parlamentari clienți stabili pe care-i are !

Vedeți ce bine e să fii ziarist acreditat la Parlament ? La un calcul sumar Iosif Buble câștigă în jur de 20.000 eur cash bani neimpozabili ,majoritatea dintre parlamentari plătind acest,,abonament” în ziua când își încasează salariul și suma forfetară de la casieria Parlamentului! Din acest motiv pe acest site,,Știri pe surse” nu o să vedeți niciodată vreun capitol din ,,Spovedania Lui Rizea” sau,, detalii” care să-i deranjeze pe Șmecherii care conduc din umbră România!

Așa cum niciodată nu o să citiți despre trecutul tumultuos al Dianei Tușa, soția lui Iosif Buble care în 2008 din scaunul de secretară a lui Bogdan Olteanu a sărit direct în fotoliul de deputat PNL de Brăila !Asta doar după ce președintele de atunci al Camerei Deputaților i-ar fi testat ,,calitățile” într-o deplasare ,,muy caliente” tocmai în Mexic,pe banii statului bineînțeles! Atât de tare l-a impresionat micuța liberală pe Bogdan Olteanu,încât acesta la întoarcerea pe plaiurile mioritice, a decis să divorțeze de soția sa cu care era căsătorit din 2003!

Ce ți-e și cu amantele astea… Ia vezi tu Dănuța ,poate reușești totuși să-l scoți pe iubi generalul SRI Adrian Ciocîrlan de sub pat ,mai ales că acum iese mai ușor de când l-ai dus să-și taie și el stomacul la doctorul Copăescu ! De ce nu ne spui că mai nou îi înveți să se îmbrace și pe fătălăii din conducerea SRI? Te plătesc bine mafioții ,nu ? Păi le e rușine fătălăilor din conducerea SRI cu uniforma militară ? Mai bine îi duci într-o vacanță pe la Saint-Tropez,că tot începe acum sezonul, dacă tot i-ai învățat și pe ei să se îmbrace de ,,fițe” ca băieții de oraș ! Știi tu unde,la,, Les Palmiers “unde îți plăcea și ție să mergi la ,,agățat” după divorț și stăteai mereu la fotoliile alea fancy de lângă bar împreună cu prietena ta Mihaela Rădulescu ! Aoleu ,era să uit ,oare cât ,,cașcaval” haleai de la Veorica( Viorica Dăncilă) pentru că se ,,îmbrăca” de la tine? S-o gândi cineva din instituțiile statului să verifice câți bani ai ,,supt” prin fondul aflat la dispozitia primului ministru? Păi dacă ,,sugi” fără număr ca un mic vampir și de la Primăria Capitalei ,te înțelegem că îți prinde bine să bravezi că nu iei nici un ban pentru activitatea de pe online ! Apropo, am văzut că erai foarte supărată că fetele de pe instagram te-ar bârfi că ești amanta cuiva ,tu replicând, că nefiind căsătorită nu ai cum să fii amantă ! Știi ce e culmea? Că poți să fii considerată amantă și dacă cel cu care ,,ți-o tragi” este căsătorit ,așa cum este iubi generalul SRI Adrian Ciocîrlan ! Așa că fetele de pe insta au mare dreptate: Dana Budeanu Este AMANTĂ!

MARȘ de aici amantă mică!

,,DOAR PESTE ADEVĂR NU MAI ESTE NIMIC!” – nu-i așa Dănuța ?…”
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990