Nu e banc!/Ambasada SUA din Bucureşti vinde aragaze, autovehicule şi maşini de spălat. Se acceptă doar plata în lei

Nu e banc!/Ambasada SUA din Bucureşti vinde aragaze, autovehicule şi maşini de spălat. Se acceptă doar plata în lei

Ambasada SUA din București anunţă organizarea unei licitații online pentru vânzarea unor bunuri aflate în proprietatea guvernului SUA. Printre acestea se află autovehicule, piese de mobilier, echipamente IT, consumabile şi electrocasnice (aragaze, cuptoare cu microunde sau maşini de spălat).

Licitaţia va începe joi, 27 mai, la ora 8:30 AM, şi durează până duminică, 30 mai 2021, la ora 17.

„Programul în care puteți inspecta personal autovehiculele este între orele 9:00 – 16:00, joi, 27 mai și vineri, 28 mai. Vizionările vor avea loc la poarta de serviciu a Ambasadei”, se arată într-un comunicat postat de ambasada SUA în România .

Ofertele se pot face doar în lei, iar plățile vor fi acceptate doar prin depunerea sumei datorate pentru articolele câștigate în contul bancar al ambasadei.

Americanii mai anunță că acceptă doar plăți în RON, iar obiectele cîștigate la licitație vor fi ridicate de la poarta ambasadei.

„Câștigătorii vor fi anunțați online pe site-ul licitației și vor avea la dispoziție trei zile, 31 mai, 1 și 2 iunie 2021, pentru a depune suma datorată. Câștigătorul trebuie să își ridice obiectul câștigat luni, 7 iunie sau marți, 8 iunie 2021, în intervalul orar 8:30 – 16:00, la poarta de serviciu a Ambasadei, de pe bulevardul Dr. Liviu Librescu nr. 4-6, sector 1, București”, precizează organizatorii licitației.

Postarea a stârnit numeroase comentarii pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA:

„Maşină de printat vize aveţi?”, „Hard diskurile, vă rog” sau „Aduceți o mașină de spălat gratis (cu microfoane cu tot, nu mă deranjează), care e în stare să spele și să stoarcă automat. Ofer in schimb o mașină de spălat fără storcător din epoca Ceauşescu (stricată)”, sunt câteva dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a ambasadei americane în România.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Foarte interesante amănunte...

4 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

5 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban