NUMIRI în Poliția Română

NUMIRI în Poliția Română

Comisarul-șef de poliție Aurelian Ciocîrlan a fost împuternicit să exercite, începând de vineri, funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, până la încetarea situației care a determinat vacantarea postului.

''Prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 29 ianuarie, comisarul-șef de poliție Aurelian Ciocîrlan a fost împuternicit să exercite funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, până la încetarea situației care a determinat vacantarea funcției'', informează IGPR, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, cu aceeași dată, prin dispoziția șefului Poliției Române, comisarul-șef de poliție Ion-Orațiu Rușeanu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, pe o perioadă de 6 luni, funcția de director al Direcției de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....