O femeie a încercat să deschidă ușa avionului în timpul zborului. „Iisus mi-a spus să o fac”

O femeie a încercat să deschidă ușa avionului în timpul zborului. „Iisus mi-a spus să o fac”

Pasagera a întrebat două însoțitoare de bord dacă poate privi pe fereastră și, când a primit un răspuns negativ de la însoțitor de bord, ea a trecut forțat pe lângă însoțitor de bord și a început să tragă de mânerul ușii de ieșire.

O femeie despre care FBI a spus că a forțat un avion Southwest Airlines de la Houston la Columbus, Ohio, să aterizeze de urgență în Little Rock, Arkansas, sâmbătă, a declarat în timpul zborului că „Isus i-a spus să deschidă ușa avionului”, au spus documentele instanței.

Documentele eliberate de Tribunalul Districtual al Statelor Unite pentru Districtul de Est al Arkansas spun că tânăra de 34 de ani s-a îndreptat spre spatele avionului, unde „s-a uitat” la ușa de ieșire.

Documentele instanței schițează această scenă: un însoțitor de bord i-a spus femeii fie să meargă la baie, fie să se așeze. O altă însoțitoare de bord a spus că pasagera a întrebat două însoțitoare de bord dacă poate privi pe fereastră și, când a primit un răspuns negativ de la însoțitor de bord, ea a trecut forțat pe lângă însoțitor de bord și a început să tragă de mânerul ușii de ieșire.

Documentele spuneau că atunci femeia a început să se lovească cu capul de podeaua avionului și apoi a spus mai târziu: „Isus i-a spus să zboare în Ohio, iar Isus i-a spus să deschidă ușa avionului”, scrie click2houston.com.

Femeia acuzată a spus autorităților că plănuia să meargă în Maryland pentru a rămâne cu un prieten de familie care era pastor. Documentele arată că ea a plecat de acasă sâmbătă fără să-i spună soțului ei și nu a adus bagaje și călătorea singură. Ea „nu zburase de „mult timp” și nu-și putea aminti ultima dată când a zburat.

Plângerea penală arată că femeia se confruntă cu acuzații de agresiune în jurisdicția maritimă și teritorială și interferență cu membrii echipajului de zbor și însoțitori.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate