Oana Sârbu, despre rolul din „Liceenii”: „Perioada de atunci şi-a pus amprenta pe întreaga mea viaţă” VIDEO

Oana Sârbu, despre rolul din „Liceenii”: „Perioada de atunci şi-a pus amprenta pe întreaga mea viaţă” VIDEO

La 55 de ani împliniți sâmbătă, Oana Sârbu este fel de frumoasă ca acum trei deceni. De altfel, artista percepută ca o actriță și cântăreaţă a anilor ’90, este și astăzi, pentru mulți, aceeași Dana din Liceeni.

O prezență discretă cu muzica sa sensibilă și o artistă rafinată, Oana Sârbu se declara, în urmă cu câțiva ani, receptivă și la alte gen de muzică decât cel cu care și-a obișnuit fanii, dar mărturisea că n-ar face o schimbare majoră în direcția stilului comercial.

„Eu încerc să mă adresez tuturor acelora care iubesc muzica de calitate - genul acesta care nu este unul simplu, este mai complex, mai elaborat. (...) Piesele vechi prind, au armonie, sunt linii melodice care se reţin, nu se merge atât de mult pe imagine, pe muzică aranjată electronic. Se reiau tot cântecele vechi, refăcute, reorchestrate. Acelea rămân cele mai frumoase, e greu să mai compui acum. Şi Madonna merge pe chestii de imagine, este o tipă foarte actualizată, cu tot ce se întâmplă modern. Eu n-aş putea să cânt aşa ceva, pentru asta trebuie o anumită vestimentaţie, o reinventare a imaginii mele, ceea ce ar fi foarte greu”, mărturisea, Oana Sârbu, pentru Adevărul.

În același interviu, Oana Sârbu mărturisea că a rămas cu eticheta „Dana“ din „Liceenii“ , filmul care marcat generații de tineri.

Oana Sârbu. Foto Facebook Oana Sârbu

„Da, mie mi se pare foarte frumos să te asocieze lumea cu o anumită imagine, mai ales că a reprezentat atât de mult, pentru generaţii în­tregi. Perioada de atunci nu se mai întoarce, dar ea şi-a pus amprenta pe întreaga mea viaţă. Faptul că am ajuns să joc în „Liceenii“ a fost o întâmplare, pentru că eu mi-am dorit întotdeauna să cânt. Oricum, viaţa mi s-a schimbat după această experienţă”, spunea Oana Sârbu.

Sâmbătă 13 mai 2023, la 55 de ani, artista a postat pe Facebook câteva fotografii simpatice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”