Orban: Dan Drăgulin a fost un foarte bun coleg; e o pierdere mare pentru noi

Orban: Dan Drăgulin a fost un foarte bun coleg; e o pierdere mare pentru noi

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni că Dan Drăgulin, preşedinte al filialei PNL Călăraşi şi vicepreşedinte al liberalilor, a fost un coleg foarte bun şi un om care a avut "rezultate deosebite în administraţie".

"Am aflat această tristă veste că Dan Drăgulin, bunul nostru coleg şi prieten, a pierdut bătălia pentru viaţă în Spitalul 'Matei Balş'. A fost infectat cu coronavirus. El nu a mai putut în ultima săptămână să participe la campanie şi după terminarea alegerilor a luptat cu boala şi din păcate a decedat în cursul acestei dimineţi. E o pierdere mare pentru noi. Dan Drăgulin a fost un foarte bun coleg, un om care a avut rezultate deosebite în administraţie şi această pierdere o resimţim din greu. Transmit familiei condoleanţe şi faptul că suntem alături de familie. Regret profund", a spus Orban, la sediul PNL.

El a menţionat că Drăgulin era internat din 23 septembrie la Spitalul 'Matei Balş' şi avea şi alte probleme de sănătate, dar nu atât de grave.

"Acest virus atacă într-un mod foarte surprinzător. Domnul Drăgulin era un om în putere, un om în activitate, un om care şi-a exercitat şi funcţia de preşedinte al filialei PNL Călăraşi şi funcţia de primar şi le-a exercitat în cele mai bune condiţii. Nu ştii niciodată ce efecte are virusul şi este clar că provoacă decese. Noi am ţinut legătura cu domnul director Streinu-Cercel, am fost informat de evoluţia stării de sănătate, de faptul că a avut forme grave de manifestare şi din nefericire s-a produs acest deznodământ", a mai afirmat Orban.

Pe de altă parte, premierul Ludovic Orban a precizat că nu se gândeşte să-şi restrângă activitatea după creşterea numărului de infectări cu COVID-19.

"Mă gândesc să respect toate regulile de protejare a sănătăţii. (...) Din activitatea mea ştiţi că am avut un nivel de expunere foarte mare, am avut contacte cu mii şi mii de oameni, dar iată că respectând regulile - chiar dacă am fost contact de două ori cu persoane infectate - nu am contractat boala, pentru că lucrurile sunt simple - dacă respecţi regulile, probabilitatea de a te îmbolnăvi este foarte mică", a subliniat Orban.

Preşedintele filialei PNL Călăraşi şi vicepreşedinte al liberalilor, Dan Drăgulin, a murit . El era internat la Spitalul 'Matei Balş' şi era infectat cu COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 De citit...

5 Răsturnare de situație? „Habar n-aveau de unde au luat ingredientele” / Avocatul Simonei Halep atacă Quantum Nutrition Inc: „Tribunalul de la Londra a d…