Orban: Despre moţiunea de cenzură vom avea discuţii mai aprofundate de săptămâna viitoare cu colegii din Opoziţie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că a luat legătura cu preşedintele PMP, Eugen Tomac, iar de săptămâna viitoare liderii Opoziţiei vor avea discuţii mai aprofundate referitoare la depunerea unei moţiuni de cenzură în această sesiune parlamentară.

"PNL şi-a stabilit ca principal obiectiv pentru actuala sesiune parlamentară demiterea Guvernului prin moţiune de cenzură, pentru a pune punct dominaţiei lui Dragnea şi a clanului din jurul lui. Am luat legătura, săptămâna trecută, cu colegii din Opoziţie, inclusiv cu preşedintele PMP, domnul Tomac, vom avea discuţii mai aprofundate începând de săptămâna viitoare, vom face o analiză foarte serioasă, pentru că ştiţi foarte bine că pe parcursul unei sesiuni parlamentare Opoziţia nu poate să depună decât o singură moţiune de cenzură", a spus Orban la Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal care se desfăşoară în acest weekend la Saturn, întrebat cum îi răspunde lui Traian Băsescu, care a vorbit despre faptul că este foarte necesară o moţiune de cenzură, dar PNL nu îşi găseşte timp să discute cu PMP despre acest lucru.

Orban a menţionat că Opoziţia are "un singur glonte pe ţeavă şi acest glonte nu trebuie irosit", de aceea moţiunea de cenzură trebuie depusă în momentul cel mai potrivit, "care ne poate permite să adunăm voturile necesare pentru demiterea Guvernului".

Liderul onorific al PMP, Traian Băsescu, a declarat vineri, la Neptun, că "pesta porcină şi mineriada organizată de stat cu instituţiile statului din 10 august" trebuiau sancţionate printr-o moţiune de cenzură, Opoziţia "nevalorificând" cu rapiditate cele două "elemente", la care se adaugă "fisurile" din PSD, precizând totodată că guvernanţii vor încerca o "cumpărare" a electoratului din mediul rural. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 HARTĂ INTERACTIVĂ Rezultate alegeri prezidențiale 2019 - Turul 1. Vezi cât a obținut fiecare candidat și în ce…

2 ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte! „Dăncilă să se pregătească pentru un dialog cu procurorii, din c…

3 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

4 Pentru cunoscători / Tentativa lui Macron și a serviciilor secrete franceze de a face jocuri murdare în România …

5 Gata, „revoluția anti-clica PSD” a lui Orban s-a terminat! Reforma administrației, promisă „rapid”, se amână „…

recomandări

Te ia DNA: Stoica Alexandru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan