Oros: Toate lucrările de irigaţii care s-au făcut prost, nu o să le plătim; cei care au răspuns de ele vor pleca

Oros: Toate lucrările de irigaţii care s-au făcut prost, nu o să le plătim; cei care au răspuns de ele vor pleca

Toate lucrările făcute prost pe infrastructura principală de irigaţii nu vor fi plătite, contractele respective vor fi reziliate, iar cei care au răspuns de aceste lucrări vor pleca, a declarat, marţi, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, într-un briefing de presă.

"Calitatea lucrărilor va fi verificată şi toate lucrările care s-au făcut prost şi nu au fost plătite, nu o să le plătim, iar contractele respective le vom rezilia. Toţi cei care în ultima perioadă au răspuns de aceste lucrări din partea ministerului, din partea ANIF-ului, au monitorizat şi au gestionat aceste lucrări, şi vom constata că aceste lucrări sunt proaste, vor pleca. De asemenea, vom prioritiza lucrările astfel încât să se facă reabilitarea infrastructurii principale acolo unde sunt şi beneficiari, acolo unde infrastructura secundară este reabilitată pe sub-măsurile accesate de către organizaţiile de fermieri", a spus Oros.

El a precizat că, deşi sunt canale de irigaţii umplute cu apă pe o lungime de 1.966 de kilometri, suprafaţa care ar trebui să fie deservită cu irigaţii este de 600.000 de hectare, "dar astăzi irigăm doar pe 133.407 hectare".AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...