Planeta Moldova/Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov în anus

Planeta Moldova/Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov în anus

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui se află în centrul unui uriaş scandal după ce în spaţiul public au apărut fotografii cu un poliţist surprins în ipostaze pornografice. IPJ Vaslui nu are inspector şef în exerciţiu încă din toamna anului trecut.

Imaginile controversate au fost publicate de ziarul  Vremea Nouă  din Vaslui. Potrivit publicaţiei, bărbatul care apare în imagini este un poliţist din cadrul IPJ Vaslui. 

Protagonistul imaginilor apare în două ipostaze diferite şi în cel puţin una dintre fotografii se observă că aceasta este realizată de el însuşi, cu ajutorul unui selfie stick. 

Într-una dintre fotografii, poliţistul apare îmbrăcat în lejerie de damă (desuuri, sutien, bikini), iar într-o a doua fotografie el îşi fotografiază penisul în erecţie, iar într-o alta s-a fotografiat cu un morcov în anus. 

Potrivit publicaţiei Vremea Nouă imaginile ar fi fost transmise de poliţist unor apropiaţi, care l-a rândul lor le-au distribuit mai departe. 

„Astfel de poze pot deveni oricând obiect de şantaj, iar un poliţist aflat la mâna cuiva nu îşi mai poate îndeplini cu obiectivitate datoriile de serviciu”,  au motivat reprezentanţii ziarului  decizia de a da publicităţii fotografiile, subliniind că prin gestul său poliţistul a vulnerabilizat instituţia la care lucrează.

Adevărul a solicitat un punct de vedere IPJ Vaslui, însă deocamdată nu a fost comunicată nicio reacţie oficial. Reprezentanţii Biroului de presă au precizat că la nivelul instituţiei se ştia de existenţa acestor fotografii, fiind anunţat şi Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, poliţistul care apare în imaginile compromiţătoare este unul cu experienţă, care lucrează de mai mulţi ani în sistem.

IPJ Vaslui se află într-o situaţie fără precedent. De jumătate de an instituţia nu are şef deplin, comanda fiind asigurată de un adjunct la rându-i împuternicit în funcţie. Pe 31 august 2020, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne  la comanda IPJ Vaslui a fost împuternicit comisarul şef Ioan Marcu Tamaş, la acea vreme inspector şef la IPJ Arad. 

Mutarea la Vaslui, considerată ca fiind o pedeapsă pentru că Tamaş ar fi refuzat să demisioneze sau să se pensioneze, a dus la crearea unui blocaj nemaiîntâlnit pentru un inspectorat de poliţie. Comisarul-şef Tamaş a refuzat să se prezinte la Vaslui, de la începutul lunii septembrie prelungindu-şi succesiv concediile medicale.

Poliţistul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vaslui a promis că va transmite presei, în cel mai scurt timp (conform procedurilor instituţionale), un punct de vedere.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa