Poliţia Capitalei: Tânărul prins conducând fără permis, arestat preventiv

Poliţia Capitalei: Tânărul prins conducând fără permis, arestat preventiv

Tânărul care a fost prins de poliţiştii bucureşteni în timp ce conducea fără permis a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit biroului de presă al Poliţiei Capitalei.

Conform sursei citate, tânărul a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi conducerea fără permis.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, care conducea fără permis auto, a fost reţinut, vineri, după ce acesta a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor bucureşteni, care au fost nevoiţi să tragă focuri de armă, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) .

Potrivit sursei citate, tânărul conducea un autoturism înmatriculat cu numere de Marea Britanie şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, accelerând, iar la un moment dat, a lovit o maşină de poliţie.

"Pentru a-şi asigura scăparea din blocaj, conducătorul auto a lovit cu intenţie autospeciala de poliţie. Agentul de poliţie aflat la volan a coborât şi a încercat imobilizarea şoferului. Pentru că acesta şi-a continuat drumul, poliţistul l-a somat şi a tras focuri de armă spre cauciucuri", a precizat Poliţia Capitalei.

A fost solicitat sprijinul mai multor echipaje de poliţişti şi jandarmi, pentru a-l putea prinde pe bărbatul respectiv.

"După ce a rulat pe mai multe străzi din Sectorul 5, conducătorul auto a primit sprijin din partea unor rude, care au încercat să-i blocheze pe poliţişti având asupra lor, la vedere, obiecte contondente şi arme albe (cuţite). S-a folosit forţa pentru imobilizarea suspecţilor, mai multe persoane fiind conduse pentru audieri la secţia de poliţie, inclusiv conducătorul auto care a încercat să-şi asigure scăparea între rude", a mai informat sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...