Poliţia s-a sesizat din oficiu în cazul unui alt pacient ars la Floreasca; se fac investigaţii

Poliţia s-a sesizat din oficiu în cazul unui alt pacient ars la Floreasca; se fac investigaţii

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă în cazul unui alt pacient care ar fi suferit arsuri în timpul unei operaţii la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Poliţiştii bucureşteni s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, ei urmând să stabilească împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de un alt pacient care ar fi suferit arsuri în timpul unei operaţii efectuate la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a afirmat marţi că există o informaţie potrivit căreia ar mai fi fost încă un caz în care un pacient a suferit arsuri în timpul operaţiei la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care a fost retrimis Corpul de control la unitatea medicală.

Întrebat la o conferinţă de presă dacă există informaţii că ar mai fi fost un pacient ars în sala de operaţii, Costache a răspuns: "Avem şi noi aceeaşi informaţie, pentru asta investigăm în continuare, pacientul este în viaţă şi a fost un eveniment de mai mică dimensiune, dar nu vreau să speculez, fiindcă nu este corect".

Ministrul a spus că toţi pacienţii care au suferit astfel de arsuri trebuie să semnaleze. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...