Prahova: Fiul lui Victor Ponta, accidentat la un meci de rugby; el a fost dus la spital cu traumatism cranian

Prahova: Fiul lui Victor Ponta, accidentat la un meci de rugby; el a fost dus la spital cu traumatism cranian

Fiul fostului premier Victor Ponta va fi transferat de la spitalul din Ploiești la Spitalul Bagdasar Arseni din București, după ce s-a accidentat la cap, vineri, în timpul unui meci de rugby care se desfășura pe stadionul din orașul prahovean Băicoi.

Surse medicale au declarat că Andrei Ponta va fi transferat cu o ambulanță de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Ploiești la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Prahova: Fiul lui Victor Ponta, accidentat la un meci de rugby; el a fost dus la spital cu traumatism cranian

Fiul fostului premier Victor Ponta a fost dus, vineri, de urgență la spital, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de rugby care se desfășura pe stadionul din orașul prahovean Băicoi.
Surse medicale au confirmat, pentru AGERPRES, că Andrei Ponta, în vârstă de 13 ani, a fost dus la Spitalul Județean Ploiești pentru îngrijiri și investigații medicale, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de rugby, copilul fiind conștient.

Conform surselor citate, fiul lui Victor Ponta a suferit un traumatism cranio-cerebral cu amnezie, în sensul că nu își aduce aminte ce s-a întâmplat, și este posibil, ca într-o primă fază, să își fi pierdut conștiența, însă ulterior și-a revenit.

Un al doilea băiat, în vârstă de 14 ani, s-a accidentat în timpul aceluiași meci, el fiind dus la spital cu traumatism de coloană cervicală, au precizat sursele medicale.

Incidentul s-a petrecut în timpul unei faze de joc, pe stadionul din Băicoi desfășurându-se turneul final U14, faza grupelor, au declarat, pentru AGERPRES, oficiali ai clubului Aurora Băicoi.

AGERPRES / (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”