Prahova: Reprezentantului PSD dintr-o secție i s-a făcut rău; un operator - accidentat după ce a căzut cu scaunul

Prahova: Reprezentantului PSD dintr-o secție i s-a făcut rău; un operator - accidentat după ce a căzut cu scaunul

Reprezentantului PSD dintr-o secție de votare din municipiului Câmpina i s-a făcut rău, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar un operator dintr-o secție din Ploiești s-a accidentat după ce scaunul pe care stătea s-a rupt, acesta având, de asemenea, nevoie de îngrijiri din partea medicilor.

* LIVE UPDATE Alegeri parlamentare 2016

Potrivit purtătorului de cuvânt al Biroului Electoral Județean Prahova, Cătălin Nițu, reprezentantului PSD din secția 177 din Câmpina i s-a făcut rău, acesta fiind transportat la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Câmpina.

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că persoana în cauză este un bărbat de 47 de ani care a suferit un puseu de tensiune.

De asemenea, o femeie de 35 care activa ca operator de calculator în secția 91 din Ploiești s-a accidentat, având nevoie de îngrijiri medicale, după ce scaunul pe care stătea s-a rupt, a mai precizat Nițu.

Potrivit lui Daniel Nicolae, femeia a suferit un traumatism la un deget și a fost dusă la spital.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”