Premierul Republicii Moldova: La mulți ani România! Mulțumim prietenilor noștri de la București pentru sprijin

Premierul Republicii Moldova: La mulți ani România! Mulțumim prietenilor noștri de la București pentru sprijin

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a transmis, în cadrul ședinței de guvern, felicitări românilor cu ocazia zilei naționale a României, se arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

* LIVE UPDATE | LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! Peste 3.000 de militari și specialiști din MApN, MAI și SRI au defilat în București de Ziua Națională

Șeful executivului de la Chișinău ți-a exprimat mulțumirea pentru susținerea constantă pe care o oferă România Republicii Moldova și a menționat că și în cele mai grele vremuri, când finanțarea din exterior era blocată, colegii de la București au oferit un împrumut de 60 milioane de euro.

'La mulți ani România! Mulțumim prietenilor noștri de la București pentru sprijin și îi asiguram că Republica Moldova va fi și mai departe consecventă în obiectivul de integrare
europeană a țării', a declarat Filip.

Șeful guvernului de la Chișinău a specificat că, dincolo de proiecte și finanțări a fost mereu importantă atitudinea specială de prietenie din partea omologului său, Dacian Cioloș, iar obiectivul Republicii Moldova de apropiere cu UE poate fi realizat cu susținerea României și asimilarea experienței celor care au parcurs deja calea de integrare europeană.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”