Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Președinte PSD Râmnicu Vâlcea: Nu voi face campanie electorală pentru Romeo Rădulescu

Președintele organizației județene a PSD Râmnicu Vâlcea, Ion Gigi Matei, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că nu va face campanie electorală candidatului Romeo Rădulescu, numit de BPN pentru a candida la funcția de primar al Râmnicului.

"Sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat azi la centru. Am avut încredere în președintele organizației, am crezut în cuvântul lui care nega mereu zvonurile care se vehiculau pe piață, că Romeo Rădulescu va fi candidatul la primăria Râmnicului. Da, nu am crezut niciodată că președintele organizației face de fapt lobby pentru altcineva. Am fost surprins de decizia la centru. Nu voi face campanie pentru Romeo Rădulescu, nu mi-e greu să-mi înaintez demisia, dar am o responsabilitate față de colegii din organizație, aici am construit o familie. O familie care l-a sprijinit pe președintele organizației să ajungă deputat, să ajungă ulterior președinte al organizației județene. Mai rău este că noi fixasem pentru mâine Consiliul Municipal, unde urma să alegem în mod democratic candidatul PSD pentru Primăria Râmnicului și acest urma să fie cel mai sigur Gheorghe Mihăilescu. Numai că imediat s-a făcut vâlvă și președintele organizației județene s-a dus la București și a grăbit decizia cu impunerea lui Romeo Rădulescu", a precizat Ion Gigi Matei, actualul primar interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

La nivelul organizației județene PSD Vâlcea, purtătorul de cuvânt Adrian Bușu a declarat că respectă decizia conducerii centrale a partidului în privința numirii candidatului pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, în persoana deputatului Romeo Rădulescu.

"Nu am nimic de comentat. Decizia BPN a PSD a respectat statutul partidului, iar noi respectăm decizia conducerii centrale. Nu comentez declarațiile conducerii municipale care anunța în urmă cu câteva zile retrageri și demisii din partid. Singurii care pot comenta sunt dumnealor", a declarat Bușu.

Pe de altă parte, președintele executiv al PSD Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu, a anunțat că se retrage din organizația municipală.

"Nu comentez o decizie a conducerii centrale. Dar, așa cum am anunțat, mă retrag din calitatea de membru al organizației municipale a partidului", a declarat Mihăilescu.

Biroul Permanent Național al PSD a aprobat miercuri candidaturile pentru cinci primării reședință de județ, acestea urmând să fie validate de Comitetul Executiv Național. Cei cinci candidați sunt: deputatul Emil Moț — la Slatina, Lia Olguța Vasilescu — la Craiova (actual primar), Marius Screciu — Turnu Severin, Florin Cârciumaru — Târgu Jiu și deputatul Romeo Rădulescu — Râmnicu Vâlcea.

Romeo Rădulescu ar urma să se confrunte în principal cu liberalul Grigore Crăciunescu și cu independentul Mircia Gutău.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Sursele puterii PSD. Toți românii cu minte și suflet ar trebui să citească acest articol

2 BREAKING! Curtea Supremă, lovitură MORTALĂ pentru CCR? Pică toate deciziile care au UCIS Justiția?

3 VIDEO Înregistrări care vor arunca în aer PSD! RISE Project anunță dezvăluiri fără precedent!

4 VIDEO S-a detonat NUCLEARA! Cum s-a pus la cale LINȘAREA mediatică a șefei DNA!

5 SURSE PARANOIA la butoanele României! Ce noi schimbări pregătește Dragnea în Guvern. Șeful SGG, luat din nou î…

recomandări

Te ia DNA: Dan Popa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb