Primul mesaj al Anei Morodan: „Până mă fac bine, vă dau și eu ce pot acum. M-am întors în viața mea!“

Primul mesaj al Anei Morodan: „Până mă fac bine, vă dau și eu ce pot acum. M-am întors în viața mea!“

După ce s-a ales cu trei dosare penale, Contesa digitală a scris în prima postare pe Instagram ce s-a întâmplat în această perioadă și cum gestionează situația.

Ana Morodan explică cum a gestionat situația după ce a ajuns să aibă trei dosare penale

La mai puțin de o lună de când a produs un accident de circulație și a fost prinsă conducând cu permisul suspendat, sub influența alcoolului și a unor substanțe psihoactive , influencerul Ana Morodan a revenit pe Instagram cu o postare în care explică ce a făcut în această perioadă, de la cine a primit și primește ajutor și cum gestionează situația și pe cine vrea să ajute.

Pe 28 martie, Morodan a produs un accident, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, și i-a fost reținut permisul. Câteva ore mai târziu, în cursul serii, a fost oprită din nou în trafic. În plus, în urma testării, s-a constatat că aceasta consumase alcool, cât și substanțe psihoactive.

Ana Morodan a petrecut 24 de ore în arest, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile și este cercetată în trei dosare penale.

Iată ce a scris Ana Morodan pe Instagram

„În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge.

Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni. Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială.

Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune. Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune.

Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa sunt de ajutor să accelerați un pic ce aveți de construit. Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați și va dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți. Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! #Pusipa, da' m-am întors în viața mea!".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...