Procurorul Negulescu se plânge că a fost agresat de un cameraman

Procurorul Negulescu se plânge că a fost agresat de un cameraman

Procurorul Mircea Negulescu se plânge că a fost agresat de un cameraman, după ce a ieşit joi din sediul Parchetului General.

Mircea Negulescu a fost citat, joi dimineaţa, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi audiat în legătură cu o plângere depusă pe numele lui.

Negulescu a ieşit de la audieri după câteva ore şi a refuzat să răspundă întrebărilor puse de jurnalişti.

Ulterior, el a revenit la sediul Parchetului General, susţinând că a fost agresat de un cameraman. După ce a stat de vorbă cu jandarmii aflaţi la intrarea în Parchet, Negulescu a chemat un echipaj de Poliţie.

Mircea Negulescu a fost chemat la Parchetul General după ce pe numele lui au fost depuse mai multe plângeri penale.

În una dintre aceste plângeri, fostul deputat Vlad Cosma acuză patru procurori de la DNA Ploieşti, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de săvârşirea infracţiunilor de compromiterea intereselor Justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat.

Postul tv Antena 3 a difuzat mai multe înregistrări în care Vlad Cosma susţine că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să "inventeze dosare în baza unor probe fabricate" unor importanţi oameni politici şi de afaceri, printre care Sebastian Ghiţă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa