PSG îi oferă lui Neymar un salariu de 40 milioane euro pe an

PSG îi oferă lui Neymar un salariu de 40 milioane euro pe an

Echipa franceză de fotbal Paris Saint-Germain este hotărâtă să facă din brazilianul Neymar, actualul atacant al lui FC Barcelona, cel mai scump dar și cel mai bine plătit fotbalist al lumii, anunță presa din Brazilia.

Conform cotidianului "UOL", conducătorii lui PSG sunt dispuși să plătească suma de 190 milioane euro reprezentând clauza de reziliere a contractului dintre Neymar și Barca, oferindu-i totodată fotbalistului sud-american un salariu anual de 40 milioane euro.

Clubul parizian intră, astfel, în cursa pentru achiziționarea celui mai râvnit jucător al momentului, alături de Real Madrid, Manchester United și Manchester City.

Neymar are un contract cu FC Barcelona valabil până în iunie 2018, iar oficialii grupării catalane doresc să prelungească înțelegerea cu brazilianul până în 2021, cât mai repede posibil.

Barca îi propune lui Neymar o creștere salarială de 5 milioane euro, în urma căreia atacantul va încasa 16 milioane euro, potrivit "UOL".

Internaționalul brazilian și-a exprimat mereu dorința de a-și continua cariera la FC Barcelona, însă problemele fiscale cu care se confruntă în Spania ar putea cântări greu în negocierile pentru prelungirea contractului.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina