„Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

„Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

O buzoiancă de 33 de ani care anul trecut a lovit intenţionat cu maşina un poliţist pe motocicletă care o urmărea, iar apoi şi-a continuat drumul, a fost condamnată de instanţa de fond la 9 ani şi jumătate de închisoare cu executare şi la plata a 200.000 de lei despăgubiri civile.

Anda Vlădescu, o tânără psiholog din Buzău, se afla în luna august a anului 2020 la volanul maşinii personale când poliţiştul Adrian Popa, angajat la Serviciul Rutier al IPJ Buzău, a observat defecţiuni la sistemul de semnalizare şi a încercat să o oprească.

Pentru că şoferiţa nu a oprit, poliţistul pe motocicletă a pornit în urmărirea ei, iar la ieşirea din municipiul Buzău spre Ploieşti tânăra a virat spre stânga cu intenţia de a-l lovi pe poliţist, moment în care motocicleta acestuia a fost proiectată într-un autoturism care circula pe contrasens şi a luat foc.

„În baza art. 257 alin. 1 şi 4 C.pen., cu referire la art. 32, alin. 1 C.pen., raportat la 188 alin. 1 şi 2 C.pen. condamnă inculpata VLĂDESCU Anda Ioana la pedeapsa de 9 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj calificat la data de 19.08.2020, în dauna victimei POPA Adrian Dumitru", se arată în sentinţa magistraţilor de la Tribunalul Buzău.

Totodată, magistraţii Tribunalului Buzău au stabilit ca femeia să-i plătească poliţistului 200.000 de lei pentru prejudiciul moral suferit, dar şi peste 80.000 de lei către IPJ Buzău pentru motocicleta distrusă în accident.

„Obligă inculpata să plătească părţii civile Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău suma de 83807,78 lei cu titlu de despăgubiri civile pentru daune materiale. În baza art.19 C.pr.pen. raportat la art.1349, art.1357 C.civ., obligă inculpata să plătească părţii civile Popa Adrian Dumitru suma de 200.000 lei cu titlu de despăgubiri civile pentru daune morale”, se mai arată în sentinţa judecătorilor buzoieni.

Sentinţa Tribunalului Buzău de joi 14 septembrie 2021 nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Anda Vlădescu, tânăra acuzată de ultraj calificat, a fost arestată preventiv pe 20 august, la o zi după ce a provocat accidentul, şi se află, în continuare, în arest preventiv.

Șoferița condamnată pentru tentativă de omor asupra unui polițist ar fi pupila lui Ciolacu, unii zic chiar țiitoarea!

Nucleară în PSD? Șoferița reținută pentru tentativă de omor asupra unui polițist ar fi pupila lui Ciolacu, unii zic chiar țiitoarea!

„EXCLUSIVITATE
Aflăm din surse apropiate IPJ Buzău că femeia - ninja care a încercat să îl omoare pe polițistul Adrian Popa este Anda Vlădescu, un nume deloc străin cercului intim de cunoștințe ale președintelui PSD Marcel Ciolacu.
Fost membru al celebrei "pepiniere" de tinere "modele" Gaby Models, societate aflată în trecut în centrul scandalurilor sexuale de la vârful PSD Buzău, Anda Ioana Vlădescu a urcat rapid în grațiile lui Ciolacu după anul 2010, când se pare că a și început o relație fierbinte între cei doi.
După ce Ciolacu s-a mutat la București, odată cu obținerea funcției de președinte interimar al PSD, Anda Vlădescu face și ea același lucru. În 19 iunie se mută în Voluntari și, ca lucrurile să fie solide, în 30 iunie începe deja să lucreze la... RAPPS! Credeți că e vreo legătură cu faptul că era iubita lui Ciolacu?!
Anda Vlădescu a fost reținută 24 de ore în urma tentativei de omor asupra polițistului buzoian care își făcea datoria. Parchetul instrumentează acum cazul. Suntem curioși dacă relațiile de prietenie dintre Ciolacu și șefia Parchetului din Buzău nu se lasă cu iertarea de păcate a Andei Vlădescu.
VA URMA”, scrie pe pagina de Facebook Mizerabilii din Buzău .

Sindicatul poliţiştilor europeni, despre şoferiţa care a rănit un poliţist în misiune: „A încercat să-l omoare“

Europol, sindicatul poliţiştilor europeni, a reacţionat la scurt timp după producerea accidentului de la Buzău în urma căruia a fost rănit un poliţist de la Serviciul Rutier. Agentul principal Adrian Popa a fost lovit de un autoturism pe care-l urmărea, pe motocicletă, pentru că nu a oprit la semnalele acestuia.

”Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău. După ce un poliţist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus”, scrie Europol pe pagina de Facebook.

Aceştia spun că din înregistrare se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autoturismul şi se deplasează în viteză, crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.

”Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioşii din jurul focului şi îşi anunţă colegii despre caracteristicile autoturismului. La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea”, scrie autorul postării.

Femeia de 32 de ani a fost reţinută şi este acuzată de săvârşirea infracţiunii de “tentativă de omor” şi “părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”.

”Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliţie Adrian Popa, pentru modul de intervenţie şi perseverenţa de care a dat dovadă şi ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave”, este mesajul celor din Europol adresat poliţistului buzoian.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa