PUȘCĂRIAȘUL Voiculescu cere din nou eliberarea condiționată! N-a executat nici măcar trei ani!

PUȘCĂRIAȘUL Voiculescu cere din nou eliberarea condiționată! N-a executat nici măcar trei ani!

Pușcăriașul Voiculescu a cerut, din nou, eliberarea condiţionată. Este a doua încercare făcută de fostul senator, care a executat mai puţin de trei ani din pedeapsa de zece ani de închisoare la care a fost condamnat în 2014. 

Este a doua oară când Dan Voiculescu face o solicitare pentru a fi eliberat condiționat. Prima lui cerere a fost respinsă definitiv de Tribunalul București în luna ianuarie a acestui an, după ce nici Judecătoria Sectorului 5 nu a fost de acord cu eliberarea condiţionată a omului de afaceri.

Magistrații au motivat că el a profitat de carenţele legislative pentru a obţine cât mai uşor zile libere. Judecătorii dădeau ca exemplu faptul că a câştigat 60 de zile pentru două studii la care a lucrat...patru ore.

Dan Voiculescu a fost condamnat în august 2014, la zece ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.  După ce a fost încarcerat, Dan Voiculescu a scris, în mai puţin de un an şi jumătate, zece cărţi: „Omenirea, încotro?", „Dezvoltarea economică durabilă", „A patra cale", „Efecte de antrenare a investiţiilor străine în economia românească 1990-2014", „Economia românească", „Investiţii străine directe - vector al dezvoltării economice", „Managementul riscului în accesarea şi gestionarea fondurilor europene", „Clasa de mijloc - teoria şi practica antreprenorială", „Consideraţii asupra teoriei lui Maslow - Participare la conferinţe naţionale şi internaţionale" şi „Teoria valorii - Participare la conferinţe naţionale şi internaţionale". Şapte dintre acestea au recomandări de la profesorul Dumitru Miron, fost decan al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din ASE.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...