Putin, „baie de mulțime” de la distanță în Kaliningrad: „Sunteți bine?” VIDEO

Putin, „baie de mulțime” de la distanță în Kaliningrad: „Sunteți bine?” VIDEO

Președintele rus, Vladimir Putin, a oprit coloana oficială în timpul unei vizite în Kaliningrad pentru a întreba, peste două rânduri de mașini, dacă mulțimea adunată să-l întâmpine este fericită.

Putin a oprit în Kaliningrad ca să discute câteva secunde cu oamenii FOTO Captură video

Putin a oprit coloana oficială și a ieșit din mașină să vorbească aproximativ 10 secunde oamenilor din Kaliningrad, scrie ziarul Meduza .

„Totul e bine? Guvernatorul nu vă supără? Cu bine, vă doresc fericire" – au fost întrebările puse de președintele rus, stând pe partea opusă a drumului față de oamenii adunați – prin două rânduri de mașini oficiale. "Mulțumiri! Suntem bine!" au strigat ei.

Acesta a fost finalul comunicării Președintelui cu oamenii. Putin a ajuns la Kaliningrad pe 1 septembrie, la scurt timp după moartea lui Mihail Gorbaciov, primul și singurul președinte al URSS. Unul dintre principalele videoclipuri ale erei Gorbaciov este întâlnirea sa cu cetățenii de pe Nevsky Prospekt din Leningrad în 1985.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…