Râcă între interlopi/„Mircea Ursu își bagă nevasta în pușcărie!”

Râcă între interlopi/„Mircea Ursu își bagă nevasta în pușcărie!”

Începută cu mici înțepături și urmată de atacturi din ce în ce mai dure, cearta dintre „Faraonul de la Madrid” și Mircea Ursu se mută, încet, dar sigur, la Parchet, scrie Spynews.ro .

După ce a fost anunțat că nevasta lui Mircea Ursu i-ar fi făcut plângere penală, pentru o presupusă infracțiune de furt de identitate, Bogdan Iulian Iordache, alias „Faraonul de la Madrid”, a dezvăluit că i-a pregătit o surpriză de proporții reclamantei.
„M-a anunțat lumea că mi-a făcut plângere la DIICOT. Nu pot să spun decât atât: Mircea Ursu își bagă nevasta în pușcărie! Eu am probe, am filmări, înregistrări audio și capturi de ecran care demonstrează că ea folosea contul de Facebook atunci când a discutat cu mine. După ce și-a dat seama că Ursu se poate răzbuna pe ea, a zis că i-a fost furată identitatea și că cineva a creat un cont fals în numele ei. Sper că știe că după ce voi demonstra că minte va putea fi acuzată de denunț calomnios”, a declarat Bogdan Iulian Iordache pentru Spynews.ro .

Scandalul dintre Bogdan Iulian Iordache și colegul de grupare Mircea Ursu a degenerat zilele trecute, după ce primul a postat pe internet niște conversații pe care le-ar fi purtat cu soția lui Ursu, cu privire la o escapadă a acestuia.

„Soția mea nu avea cum să discute cu individul ăla, pentru că era în spital, cu copilul. A făcut un cont fals cu numele ei și a făcut să pară că declarațiile au fost ale soției mele. Când va ieși din spital, soția va depune plângere penală, pentru furt de identitate”, a declarat Mircea Ursu pentru Spynews.ro .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

2 VIDEO „Dihăniile” HIMARS au „vizitat” un mare depozit de echipamente militare rusești. Nimic n-a rămas

3 VIDEO Priviți, un rus și-a împușcat comandantul, la un birou de înrolare din Siberia!

4 Putin a fugit din Moscova imediat după ce a decretat mobilizarea. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras“ președintele rus

5 Bursa de la Moscova s-a prăbușit! Este la cel mai scăzut nivel de la începutul ofensivei din Ucraina