Rareș Bogdan anunță o ediție incendiară la Jocuri de Putere: 3 miliarde de euro care ar putea ajuta infrastructura și satul românesc, aruncate la gunoi de infractorii PSD, de amantele lor și slugile perfecte.

Rareș Bogdan anunță o ediție incendiară la Jocuri de Putere: 3 miliarde de euro care ar putea ajuta infrastructura și satul românesc, aruncate la gunoi de infractorii PSD, de amantele lor și slugile perfecte.

Jurnalistul Rareș Bogdan anunță o ediție incendiară la Jocuri de Putere: 3 miliarde de euro care ar putea ajuta infrastructura și satul românesc, aruncate la gunoi de infractorii PSD, de amantele lor și slugile perfecte.

Anunțul făcut pe Facebook:

„21 - Profesorul Dumitru Borțun continuă șirul analizelor de lux, la “Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”. O explicație senzațională despre ce s-a întâmplat la referendum. Merită!

22.15 - Cifrele dezastrului. Cu Cristian Diaconescu, Grigore Cartianu, Augustin Hagiu- presedinte FORT, Vasile Stefanescu- presed COTAR, Valentin Ionescu. Pe lângă faptul că România nu ia bani europeni, Guvernul Dragnea o transformă în sponsor al contribuabilului ungur sau bulgar. 3 miliarde de euro care ar putea ajuta infrastructura și satul românesc, aruncate la gunoi de infractorii PSD, de amantele lor și slugile perfecte.

DEZVĂLUIRI! Ce se ascunde în spatele avertismentului îngrozitor al comisarului Corina Crețu la adresa Guvernului Dăncilă. Comisia Europeană se roagă de Guvern să ceară bani, Guvernul sa uită în altă parte

Intrebarea serii: De ce refuză Guvernul fonduri europene, nu le poate fura sau nu le știe cheltui?”


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...