Rareș Bogdan anunță o ediție incendiară la Jocuri de Putere: 3 miliarde de euro care ar putea ajuta infrastructura și satul românesc, aruncate la gunoi de infractorii PSD, de amantele lor și slugile perfecte.

Jurnalistul Rareș Bogdan anunță o ediție incendiară la Jocuri de Putere: 3 miliarde de euro care ar putea ajuta infrastructura și satul românesc, aruncate la gunoi de infractorii PSD, de amantele lor și slugile perfecte.

Anunțul făcut pe Facebook:

„21 - Profesorul Dumitru Borțun continuă șirul analizelor de lux, la “Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”. O explicație senzațională despre ce s-a întâmplat la referendum. Merită!

22.15 - Cifrele dezastrului. Cu Cristian Diaconescu, Grigore Cartianu, Augustin Hagiu- presedinte FORT, Vasile Stefanescu- presed COTAR, Valentin Ionescu. Pe lângă faptul că România nu ia bani europeni, Guvernul Dragnea o transformă în sponsor al contribuabilului ungur sau bulgar. 3 miliarde de euro care ar putea ajuta infrastructura și satul românesc, aruncate la gunoi de infractorii PSD, de amantele lor și slugile perfecte.

DEZVĂLUIRI! Ce se ascunde în spatele avertismentului îngrozitor al comisarului Corina Crețu la adresa Guvernului Dăncilă. Comisia Europeană se roagă de Guvern să ceară bani, Guvernul sa uită în altă parte

Intrebarea serii: De ce refuză Guvernul fonduri europene, nu le poate fura sau nu le știe cheltui?”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 În ce țară trăim? Priviți, acestea sunt imagini din „Carrefour”, la Târgu-Mureș! / Produsele românești parcă ni…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

5 Birchall / Daţi share, să se ştie cine apără Secţia Specială moşită de Iordache, Toader și Savonea