Rareș Bogdan anunță o ediție incendiară la Jocuri de Putere: 3 miliarde de euro care ar putea ajuta infrastructura și satul românesc, aruncate la gunoi de infractorii PSD, de amantele lor și slugile perfecte.

Jurnalistul Rareș Bogdan anunță o ediție incendiară la Jocuri de Putere: 3 miliarde de euro care ar putea ajuta infrastructura și satul românesc, aruncate la gunoi de infractorii PSD, de amantele lor și slugile perfecte.

Anunțul făcut pe Facebook:

„21 - Profesorul Dumitru Borțun continuă șirul analizelor de lux, la “Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”. O explicație senzațională despre ce s-a întâmplat la referendum. Merită!

22.15 - Cifrele dezastrului. Cu Cristian Diaconescu, Grigore Cartianu, Augustin Hagiu- presedinte FORT, Vasile Stefanescu- presed COTAR, Valentin Ionescu. Pe lângă faptul că România nu ia bani europeni, Guvernul Dragnea o transformă în sponsor al contribuabilului ungur sau bulgar. 3 miliarde de euro care ar putea ajuta infrastructura și satul românesc, aruncate la gunoi de infractorii PSD, de amantele lor și slugile perfecte.

DEZVĂLUIRI! Ce se ascunde în spatele avertismentului îngrozitor al comisarului Corina Crețu la adresa Guvernului Dăncilă. Comisia Europeană se roagă de Guvern să ceară bani, Guvernul sa uită în altă parte

Intrebarea serii: De ce refuză Guvernul fonduri europene, nu le poate fura sau nu le știe cheltui?”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Sondaje PSD cu erori mari și facturi uriașe

2 Lista completă a jurnaliștilor și analiștilor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis la dezbaterea de ma…

3 Cum susținea Viorica Dăncilă în PE adoptarea Ordonanței 13 care-l salva pe Dragnea

4 Ce e asta? Astăzi este ziua Olguței, cumva?

5 Rareș Bogdan / Dezbaterea lui Iohannis va fi pe model american. Ne așteptăm ca audiența să fie de peste 7 milio…

recomandări

Te ia DNA: Mihai Mohaci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi