Rareș Bogdan o calcă-n picioare pe „Proasta Pământului” după minciuna despre fabrica Volkswagen!

Rareș Bogdan o calcă-n picioare pe „Proasta Pământului” după minciuna despre fabrica Volkswagen!

Rareș Bogdan o calcă-n picioare pe „Proasta Pământului” după minciuna despre fabrica Volkswagen!

Ce a scris pe Facebook europarlamentarul PNL, șeful delegației PPE a României în Parlamentul European:

„Dăncilă e pur și simplu inconștientă! Premierul se joacă periculos cu 4000 de locuri de muncă, cu o investiție de 1,6 miliarde de euro. Acum a mai inventat ceva: faptul că PNL nu ar dori o fabrică Volkswagen în România și că EPP ar face lobby pentru Bulgaria. Nimic mai fals!! Vă spun eu care este adevărul: adevărul este că România este în continuare în cărți. Dar negocierea trebuie să o facă Guvernul României, care NU ARE CREDIBILITATE!!! Nu președintele țării negociază, nu europarlamentarii!!

În loc să negocieze, ce face Dăncilă? Aruncă gaz peste foc!?

Guvernul PNL va îmbunătăți oferta către Volkswagen și - extrem de important pentru un investitor serios, cum e VW - va avea credibilitate! Lipsa de credibilitate a Guvernului Dăncilă ne poate afecta. Ce înseamnă asta? 4000 de locuri de muncă. Doamne, câtă inconștiență! E vorba de 1,6 miliarde de euro aduși în România de ditamai Volkswagen! E vorba de faptul că sunt o sumedenie de fabrici în România care fac componente pentru concern!

Vă întreb ceva, doamna Dăncilă, să vedem dacă aveți curaj să spuneți adevărul măcar acum: cu cine v-ați întâlnit în ultima perioadă pe acest subiect? Dar Orlando? Dar Fifor?”

Dăncilă:  Grupul PPE a trimis o scrisoare prin care suține Bulgaria, unde sunt membrii PNL, ce a făcut Iohannis?

 Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat luni că guvernul României a discutat oficial cu reprezentanții companiei Volkswagen și ar fi oferit ”cele mai bune condiții” dintre toate țările care concurează pentru noua fabrică a concernului auto german.

Dăncilă a mai spus la DCNews că grupul PPE a trimis o scrisoare prin care suține Bulgaria și i-a acuzat pe liberali și pe președintele Iohannis că nu au susținut candidatura României.

”Noi am discutat despre acest proiect. Ministrul Comerțului a fost în Germania, a vorbit cu boardul WV, avem cele mai avantajoase condiții. Grupul PPE a trimis o scrisoare prin care suțin Bulgaria. Dl Weber a trimis scrisoarea și atunci mă întreb unde sunt membrii PNL, ce a făcut dl președinte Iohannis? Nu a putut discuta când a mers la Consiliu pentru a susține România? Dl Weber susține Bulgaria, în condițiile în care noi am venit cu propuneri mult mai avantajoase. O să-l rog pe dl Oprea să facă public acest lucru, condițiile noastre sunt mult mai bune. Mă așteptam ca dl președinte să aibă o deschidere foarte mare. (…) Am să încerc să discut din nou, dl ministru va merge din nou în Germania, eu mă voi lupta până la capăt”, a spus Dăncilă.

Reamintim că Volkswagen a anunțat săptămâna trecută că amână investiția din Turcia din cauza războiului cu kurzii din Siria, ceea ce înseamnă o redeschidere de facto a competiției dintre România, Bulgaria și Serbia. G4Media.ro a scris în exclusivitate despre faptul că Aradul este locația oferită de România, citându-l pe fostul primar, Gheorghe Falcă. Acesta a declarat pentru G4Media.ro că a participat la discuțiile cu reprezentanții Volkswagen.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa