Reacție HALUCINANTĂ a Facebook după ce a blocat conturile românilor din stradă

Reacție HALUCINANTĂ a Facebook după ce a blocat conturile românilor din stradă

Reacție halucinantă a Facebook. Ori procedează politically correct, ori este foarte greu, așa repede, să depisteze în mațele monstrului fenomenul. Facebook spune ca zeci de utilizatori romani ai retelei sociale au avut conturile blocate dupa protestele de duminica din cauza unui “bug”, a unui erori tehnice, scrie BuzzFeed.com.  Al dracului Facebook, are „bug” la mesaje și poze anti Dragnea/PSD!

O purtatoare de cuvant al Facebook a declarat pentru BuzzFeed ca “un numar de pagini au fost blocate temporar din cauza unei erori in sistemele noastre automate”.

Reprezentanta retelei de socializare nu a raspuns si la intrebarea daca eroarea a fost provocata de o campanie coordonata contra postarilor ce critica puterea de la Bucuresti.

Zeci de persoane s-au plans, incepand de duminica, ca Facebook le-a blocat conturile sau posibilitatea de a posta pe paginile lor, dupa ce au distribuit sau publicat materiale legate de proteste.

Cei mai multi au fost informati ca postarile lor sunt "suspecte de spam", "incalca standardele comunitatii" sau "folosesc incorect" unele instrumente ale retelei de socializare.

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, care s-a numarat, duminica seara, printre sutele de protestatari care au iesit in strada la Alba Iulia impotriva modificarii legilor justitiei si a Codului fiscal, a scris marti dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca "a fost raportat" si, din acest motiv, i-a fost blocat, pentru scurt timp, contul de pe reteaua de socializare.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...