România, rezultat rușinos în compania Norvegiei: Naționala U19 a fost surclastă

România, rezultat rușinos în compania Norvegiei: Naționala U19 a fost surclastă

Selecţionata României a fost învinsă fără drept de apel de echipa Norvegiei, cu scorul de 4-0 (3-0), miercuri, pe Stade Jacques-Mazzuca din Saran (Franţa), în primul său meci din Grupa 1 a turului de elită al Campionatului European de fotbal Under-19 din 2023.

Alexandru Pelic, selecționer România U19. FOTO: frf.ro

Naţionala pregătită de Alexandru Pelici a primit trei goluri în mai puţin de jumătate de oră de joc, marcate de Isak Hansen-Aaroen (4), Erik Flataker (14), Andreas Schjelderup (25), tabela fiind închisă în ultimele minute de Magnus Riisnaes (90+4). Cea mai bună ocazie a tricolorilor mici a fost semnată de Atanas Trică (84), care a trimis mingea în bară.

Pelici a aliniat echipa: David Dincă - Mark Kovacs, Răzvan Paşcalău, Ştefan Duţu, Andrei Borza (Robert Sălceanu, 86) - Cătălin Vulturar (Vlasti Martinovic, 46), David Sala - Adrian Mazilu (Rareş Pop, 64), Eduard Radaslavescu (Denis Bujor, 64), Alexandru Musi (Atanas Trică, 76) - Rareş Burnete.

În celălalt meci al grupei, Franţa primeşte replica Irlandei de Nord. România va mai juca împotriva Irlandei de Nord, pe 25 martie, şi a Franţei, pe 28 martie. Doar câştigătoarele celor 7 grupe din turul de elită vor obţine calificarea la Campionatul European U19 din această vară. Turneul final va avea loc în perioada 3-16 iulie, în Malta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...