Scandal cu bilete la FCSB. S-a oprit vânzarea tichetelor pentru meciul cu West Ham din Conference League

Scandal cu bilete la FCSB. S-a oprit vânzarea tichetelor pentru meciul cu West Ham din Conference League

FCSB se pregătește pentru primul meci din grupele Conference League, pe 8 septembrie, de la ora 22.00, la Londra, cu West Ham United. Managerul Mihai Stoica, a transmis că suporterii români vor avea la dispoziție 3.125 de bilete, din totalul de 62.500 de locuri, cât are stadionul londonezilor.

FCSB a fost învinsă de Farul în ultima etapă a Superligii. Foto Sportpictures

Cum cererea de bilete era foarte mare, iar prețul acestora este decent - 35 de euro - oficialii FCSB s-au văzut nevoiți să anunțe că au sistat vânzarea biletelor pentru meciul cu West Ham, "din respect pentru numeroșii suporteri din Diaspora". Acest anunț i-a nemulțumit pe mulți dintre fanii roș-albaștrilor, care încearcă acum să facă rost de bilete prin intermediul unor prieteni din Anglia.

"Vânzare oprită. Ultimele 1.500 de bilete vor fi disponibile la Londra! Din respect pentru numeroșii suporteri din Diaspora, FCSB a decis să întrerupă vânzarea de vouchere pentru partida cu West Ham United, de săptămâna viitoare. Astfel, ultimele 1.500 de bilete destinate oaspeților la meciul de joi vor fi vândute miercuri și joi la casele de bilete de la London Stadium, conform următorului program: Miercuri 15.00-19.00. Joi 10.00-18.00. Prețul unui bilet este de 35 euro și se va achita doar cash!

De asemenea, tot la casele de bilete, în același interval orar, vor fi preschimbate voucherele cu biletele propriu-zise. Vă mulțumim pentru interesul extraordinar și vă așteptăm alături de noi!", a fost mesajul postat de FCSB.

Au dat înapoi în ceea ce privește prețul biletelor la meciurile de acasă

Văzut cu sacii în căruță după calificarea echipei în grupele Conference League, patronul Gigi Becali a declarat nonșalant: ”Ești bogat, plătești! Dacă vrei s-o vezi pe FCSB, plătești”. Însă în urma presiunii fanilor, FCSB a modificat prețul biletelor pentru meciurile de acasă din grupele Conference League. Doar pe cele de la peluze.

Meci fotbal FCSB Dunajska Streda tribuna suporteri Arena Nationala din Bucuresti  11 august 2022 FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

La meciurile din preliminarii, fanii FCSB au luat cu asalt tribunele. FOTO Mediafax/ Alexandru Dobre

Imedit după anunțul clubului bucureștean referitor la prețul biletelor pentru jocurile cu Anderlecht, Silkeborg și West Ham de pe Arena Națională, suporterii au luat foc. 100 de lei pentru un loc la peluze a fot considerat enorm pentru fanii roș-albaștrilor, fiind cel mai mare din ultimii ani.

Revolta suporterilor a avut ecou în rândul oficialilor FCSB-iști, astfel că s-a revenit asupra prețului biletelor de la peluze. Acestea costă acum 50 de lei, nu 100, cum a anunțat inițial vicecampioana.

Noile prețuri pentru meciurile FCSB de acasă

Loc în stadion Preț (lei)

Peluze 50

Tribunele 1 și 2 (inele 2 și 3) 100

Tribuna 2 (Inelul 1) 200

VIP 300-750

Programul FCSB în grupele Conference League

Etapa 1: 8 septembrie, 22.00: West Ham - FCSB

Etapa 2: 15 septembrie, 22.00: FCSB - Anderlecht

Etapa 3: 6 octombrie, 19.45: Silkeborg - FCSB

Etapa 4: 13 octombrie, 22.00: FCSB - Silkeborg

Etapa 5: 27 octombrie, 19.45: Anderlecht - FCSB

Etapa 6: 3 noiembrie, 22.00: FCSB - West Ham

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?