SCANDAL uriaș în PSD! Dragnea, când aude de Dăncilă o înjură și-o face trădătoare! Amănunte INCENDIARE!

SCANDAL uriaș în PSD! Dragnea, când aude de Dăncilă o înjură și-o face trădătoare! Amănunte INCENDIARE!

SCANDAL uriaș în PSD! Dragnea, când aude de Dăncilă o înjură și-o face trădătoare! Amănunte INCENDIARE! Dragnea a turbat! Surse din anturajul său declară că liderul PSD vede negru-n fața ochilor când aude de Viorica Dăncilă! O înjură și-o face trădătoare! El susține că schimbarea Vioricăi Dăncilă s-a produs la scurt timp după întoarcerea din SUA, unde ar fi promis să nu facă nimic în privința legislației penale favorabile lui Dragnea până când nu se vor pronunța judecătorii de la Curtea Supremă!

Mai mult, aceleași surse mai spun că Dragnea se aștepta ieri să fie achitat, și că mutarea procurorului de ședință de la DNA l-a luat prin surprindere, punându-l pe gânduri. El ar fi spus aseară că „cineva și-a băgat nasul și se joacă cu mine, crede el”. N-a spus însă cine ar fi acel „cineva”.

Comisarul.ro a relatat încă de vineri că relațiile dintre Dragnea și Dăncilă au luat foc. „Marți după-amiază s-a consumat unul dintre cele mai penibile și josnice momente din politica românească de la Revoluție încoace! Cea mai mare parte a acestui episod s-a petrecut în biroul lui Dragnea, la Camera Deputaților. Dragnea i-ar fi jignit într-un asemenea hal pe Viorica Dăncilă și pe Tudorel Toader încât Dăncilă a început să plângă. Și s-a dus la Guvern unde a plâns aproape o oră.

Înainte, îl chemase la ea pe secretarul general al Guvernului, Toni Greblă. Iar acesta a așteptat în anticameră neștiind ce se întâmplă. L-a sunat pe Dragnea să-l întrebe, dar acesta i-a spus că nu-l interesează ce face „premierul României”.

Însă lucrurile s-au precipitat, la un moment dat. Din biroul premierului a ieșit agitată Anca Alexandrescu. Care l-a luat deoparte pe Greblă și i-a șoptit ceva la ureche. Toni Greblă a părăsit încăperea precipitat și s-a întors după vreo douăzeci de minute. Nu a mai cerut, la întoarcere, să fie anunțat. A intrat direct în cabinetul Vioricăi Dăncilă.

Conform informațiilor noastre, Viorica Dăncilă își scrisese deja demisia la acel moment. Însă nu a înregistrat-o, pentru că și-a dat seama că nu avea cum! Așa că i-a înmânat-o lui Toni Greblă. Fără să spună nimic.

Potrivit acelorași surse, Dăncilă a promis în cadrul vizitei din SUA, dar și în cadrul discuțiilor cu oficialii europeni că nu va adopta acte care să permită grațierea mascată a unei singure persoane. Mai mult, în urma ultimei vizite a președintelui la Cotroceni, între cei doi s-ar fi deschis un canal de comunicare informal.”


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro