Scene emoționante, cu Kalinina, la Roma: Ucraineanca, în lacrimi, copleșită de emoții VIDEO

Scene emoționante, cu Kalinina, la Roma: Ucraineanca, în lacrimi, copleșită de emoții VIDEO

Finala feminină a turneului de la Roma a durat doar 68 de minute. Și a oferit scene diametral opuse, cu cele două combatante. Dacă Elena Rybakina a dat lovitura, atât financiară, cât și sportivă, după cum Adevărul a explicat aici, în schimb, rivala ei din ultimul act, ucraineanca Anhelina Kalinina (26 de ani, 47 WTA), a trăit o adevărată dramă, la Foro Italico.

Anhelina Kalinina, în lacrimi, la Roma

Ajunsă, în premieră, în finala unui turneu WTA 1.000, Kalinina s-a accidentat pe parcursul unui prim set pierdut, scor 4-6. Și, condusă cu 1-0 în actul secund, a apelat la ajutorul medicului, într-o încercare disperată de a găsi o soluție pentru accidentarea suferită la coapsa stângă. Degeaba însă! După o discuție îndelungată cu medicul turneului, Kalinina, copleșită de emoții și cu lacrimi în ochi a fost nevoită să pună capăt finalei, deși a fost încurajată frenetic de publicul din tribune.

În ciuda ghinionului, Kalinina va părăsi Roma cu capul sus și cu mari câștiguri. În primul rând, grație calificării în ultimul act, ea și-a asigurat un cec, în valoare de 272.200 de euro. Apoi, începând de luni, ea va înregistra un salt de 22 de locuri, în clasamentul WTA, ajungând pe 25. E cea mai bună clasare din cariera ucrainencei de până acum.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”