Ședința comisiilor parlamentare care analizează rectificarea bugetului pe 2016 a început; este audiat vicepreședintele ANAF

Ședința comisiilor parlamentare care analizează rectificarea bugetului pe 2016 a început; este audiat vicepreședintele ANAF

Ședința Comisiilor de buget-finanțe din Camera Deputaților și Senat, care analizează rectificarea bugetului pe 2016, se desfășoară miercuri în absența presei, la discuții fiind prezent vicepreședintele ANAF Doru Dudaș.

Membrii celor două comisii au votat, la începutul ședinței, ca presa să nu fie prezentă la discuții.

Președintele Comisiei de buget a Camerei Deputaților, Leonardo Badea, a propus două variante: una ca presa să primească doar declarații la sfârșit, iar alta — să fie prezentă pe tot parcursul ședinței. "Doresc să supunem la vot și să analizăm dacă vrem să facem o dezbatere profesionistă în care presa să participe la început și noi să facem declarații după ce se încheie dezbaterea din comisii", a spus Badea. Pentru această propunere au fost 14 voturi pentru, 5 împotrivă și 3 abțineri.

La începutul ședinței a fost prezent, ca invitat, Doru Dudaș, vicepreședinte ANAF. Potrivit lui Leonardo Badea, acesta va prezenta situația încasărilor înainte de cele două rectificări de buget și va răspunde întrebărilor.

În urmă cu o zi, Leonardo Badea anunța că s-a decis să fie chemați la audieri, miercuri și joi, secretarii de stat din Guvernul Cioloș de la Ministerele Fondurilor Europene și Finanțelor, dar și reprezentanți ai ANAF.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...