Șefa Comisiei Europene: Persoanele în vârstă ar putea fi nevoite să stea în izolare tot anul din cauza coronavirusului/Sperăm să avem vaccinul până la sfârșitul lui 2020

Șefa Comisiei Europene: Persoanele în vârstă ar putea fi nevoite să stea în izolare tot anul din cauza coronavirusului/Sperăm să avem vaccinul până la sfârșitul lui 2020

Șefa Comisiei Europene: Persoanele în vârstă ar putea fi nevoite să stea în izolare tot anul din cauza coronavirusului/Sperăm să avem vaccinul până la sfârșitul lui 2020.

Persoanele în vârstă ar putea să fie nevoite să stea în izolare până la finalul anului pentru a se proteja de coronavirus, a declarat președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, citată de Guardian. Ea a mai afirmat că speră ca laboratoarele europene să dezvolte un vaccin spre sfârșitul anului.

“În absența unui vaccin, trebuie să limităm pe cât posibil contactul cu persoanele în vârstă”, a declarat președintele Comisiei Europene, pentru cotidianul Bild.

“Știu că este dificil și că izolarea este o povară, însă vorbim despre o chestiune de viață și de moarte, trebuie să rămânem disciplinați și să avem răbdare”, a mai spus ea.

“Copiii și tinerii se vor bucura de o libertate de mișcare mai devreme față de persoanele mai în vârstă și față de cei cu condiții medicale pre-existente”, a adăugat von der Leyen.

Ursula von der Leyen a mai afirmat că speră ca laboratoarele europene să dezvolte un vaccin spre sfârșitul anului.

Pentru a se asigura că oamenii vor fi vaccinați repede, autoritățile sunt deja în discuții cu producătorii pentru a stimula producția la scară largă, a mai precizat oficialul european. ​
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …

5 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!